ZASIJAO BIKOVIĆEV PRSTEN! Ivana pokazala kako uživa sa sinom Vasilijem, svi gledaju u OVAJ DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partnerka našeg glumca oduševila pratioce na društvenim mrežama!

ZASIJAO BIKOVIĆEV PRSTEN! Ivana pokazala kako uživa sa sinom Vasilijem, svi gledaju u OVAJ DETALJ! (FOTO)

Foto: Foto Instagram/ivanamalic_

Ivana Malić oduševila pratioce snimkom sa sinom Vasilijem BIkovićem, kog je na svet donela u januaru ove godine. Partnerka Miloša Bikovića je pokazala kako uživa sa malim Vasilijem u jutarnjim časovima. On je ležao na stomaku, na njenim nogama, a Ivana ga je nežno češkala po leđima. Vasilijevo mirno ležanje jasno je pokazatelj da uživa u toj aktivnosti i da mu je prijatno.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana i Vasilije Biković

Ovaj intimni trenutak očarao je mnoge pratioce koji su iskazali oduševljenje ovom toplom scenom, ali to nije sve.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju svih pratilaca jeste verenički prsten na Ivaninoj ruci, koji je blistao na snimku. Ovaj detalj je posebno zanimljiv jer Ivana retko pokazuje ovaj skupoceni komad nakita na društvenim mrežama, pa je izazvao dodatno interesovanje među njenim pratiocima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana pokazala prsten

Ovaj skupoceni komad nakita blistao je na Ivaninoj ruci, što je izazvalo interesovanje među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Ovo je bio retki trenutak kada je Ivana odlučila da pokaže ovaj detalj iz svog privatnog života, što je naišlo na veliko interesovanje i komentare oduševljenja.

Podsetimo, par je 9. januara ove godine dobio sina Vasilija, a iako Biković retko govori o privatnom životu, nedavno je progovorio o očinstvu, ističući da se u toj ulozi čovek ostvaruje dok je živ.

- Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - izjavio je Biković za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading