VENČAO SE NAŠ GLUMAC! Bikovićev klasić sve organizovao u TAJNOSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Popović stao na "ludi kamen"!

VENČAO SE NAŠ GLUMAC! Bikovićev klasić sve organizovao u TAJNOSTI! (FOTO)

Foto: Instagram.com/mattwpoupe

Naš glumac Mateja Popović (37), koji se proslavio ulogama u filmovima "Šešir profesora Koste Vujiča" i "Santa Maria della Salute", kao i u serijama "Žigosani u reketu", stao je na "Ludi kamen" i "Igra sudbine" sa svojom dugogodišnjom partnerkom Anom. Njih dvoje su napravili intimnu ceremoniju, kojoj je prisustvovao najbliži broj ljudi.

Republika

Foto: Instagram.com/mattwpoupe

Venčanje Mateje Popovića

Slavlje su napravili na Kalemegdanu, a trajalo je do jutarnjih časova. Ana nije nosila venčanicu, već dugu belu haljinu koja je išla ispod kolena, a na glavi je imala punđu. Mateja je nosio bež-belu kombinaciju.

Inače, Mateje je završio 2011. godine glumu kod Dragana Petrovića Peleta na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a na klasi sa njim su bili Nina Janković i Miloš Biković. Bavi se i pisanjem i režijom, a nekoliko predstava igrao je u Beogradskom dramskom pozorištu.

Ipak, kako je ranije pričao, omiljena publika su mu deca.

Republika

Foto: Instagram.com/mattwpoupe

Mateji su deca omiljena publika

- Deca su moja omiljena publika, ali i najzahtevnija. Nnima kad nešto nije zanimljivo, počnu da pričaju i nemaju strpljenja da sačekaju kraj ili napuste salu - govorio je Mateja za medije.

Rođen je u Požarevcu 13. jula 1987. godine, a dane je provodio u Kostolcu.

Dane, nedelje i godine detinjstva provodio sam velikim delom na ulicama i sokacima Kostolca gde sam živeo. Sećanje na taj period budi lepe uspomene druženja, igara i jurcanja sa društvom, komšijskih trešanja, istraživanja dunavskih kanala. Neretko, leti sam boravio u selu kod deke i bake, što je davalo posebnu crtu tom periodu mog života. Nakon osnovne škole odlučio sam se za Srednju „Nikola Tesla“ gde sam bio na smeru programiranja, jer je to bilo vreme ekspanzije računara i igrica koje su me u nekoj meri privačile. Paralelno, bavim se košarkom, sviram klavir i gitaru. No, posebnu ljubav negovo sam prema knjizi i čitanju, što me je blago usmerilo ka pozorišnom stvaralaštvu. Svojevrsna lakoća shvatanja piščevih ideja i poruka odvela me je u dramsku sekciju škole, a upornost i mogući talenat otvarali su mi vrata za glumu. Predstave smo igrali na sceni u Kostolcu i u prvo vreme sve to mi je delovalo zabavno bez ideje da ozbiljnije uđem u ovaj svet - pričao je glumac ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading