OVO JE BILO POSLEDNJE OGLAŠAVANJE PRE POROĐAJA KATARINE ŽIVKOVIĆ: Pevačica donela VAŽNU ODLUKU, pa otkrila javno šta se dešava!

Autor:

Zabava

02.08.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković je pre porođaja, otkrila sve detalje koji su intrigirali javnost.

OVO JE BILO POSLEDNJE OGLAŠAVANJE PRE POROĐAJA KATARINE ŽIVKOVIĆ: Pevačica donela VAŽNU ODLUKU, pa otkrila javno šta se dešava!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Poznata pevačica Katarina Živković je postala majka, saznaje Kurir. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se odlično osećaju.

Pevačica je u zdravstvenu ustanovu stigla u sredu, a carski rez je obavljen jutros. Otkako je saznala da je trudna, Katarina je odlučila da čuva radosne vesti za sebe, ne otkrivajući čak ni pol deteta niti identitet svog partnera. Katarina je na svet donela sina.

Foto: Amig show

Katarina Živković se porodila

 

Inače, Katarina je uživala tokom trudnoće, ona je odmah sve nastupe otkazala i fokus usmerila ka mirnoj i stabilnoj trudnoći. Međutim, tokom trudnoće, Kaća je s vremena na vreme svoje fanove oduševljavala sa trudnički fotografijama. 

Često je pravila kombinacije i slikala se u ogledalu, kako bi svojim fanovima pokazala kako napreduje trudnoća, ali i zbog ličnih uspomena. U galeriji možete videti kako je Kaća izgledala tokom trudnoće:

- Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u petom mesecu. Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim i vreme je da se posvetim tome - ispričala je Katarina.

Sama sam donela odluku da se povučem, ali sam dobila podršku od menadžera i dragih ljudi. Kao da mi je pao kamen sa srca. Ovde sam stavila tačku, rekla sam šta se dešava, dostojanstveno se povlačim. Ovo je najlepša stvar na svetu. Ovo mi je prioritet - rekla je ona ranije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading