OVAKO SADA IZGLEDA TRUDNA JOVANA STOJILJKOVIĆ! Glumica uživa s izabranikom u Veroni! ON SVE OBJAVIO! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Goran Bogdan podelio je na društvenim mrežama snimak iz Italije, gde trenutno uživa sa svojom partnerkom.

OVAKO SADA IZGLEDA TRUDNA JOVANA STOJILJKOVIĆ! Glumica uživa s izabranikom u Veroni! ON SVE OBJAVIO!  (FOTO+VIDEO)

Foto: E Stock

Poznati glumački par Goran Bogdan i Jovana Stojiljković čekaju prvo dete, a dok odbrojavaju dane do dolaska prinove, njih dvoje su odlučili da otputuju u Italiju. Glumac je objavio nekoliko snimaka na svom Instagram profilu, nastalih tokom šetnje Veronom, a na jednom od njih u svega nekoliko sekundi vidi se i Jovana, koja je u poodmakloj trudnoći.

Jovana je snimljena kako šeta italijanskim gradom u dugoj lepršavoj haljini, ispod koje se jasno ocrtava trudnički stomak.

Par je obilazio znamenitosti ovog dela Čizme i iskoristio letnje dane da uživa u suncu i lepom vremenu.

Inače, veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca Gorana Bogdana i srpske glumice Jovane Stojiljković, koja je 11 godina mlađa od njega, počela je 2019. Par se upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom", kad se među njima rodila ljubav. Od tada do danas njihova veza prošla je kroz mnoge krize, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog. 

Za njihovu ljubav saznalo se kad se na premijeri predstave "Nečista krv" u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana igrala glavnu ulogu, a Goran Bogdan se pojavio s velikim buketom cveća i namenio ga glumici. Nakon toga par je i javno ozvaničio vezu, međutim, posle izvesnog vremena odlučili su da se rastanu.

 

 

Kako se tada pričalo, do prekida je došlo zbog poslovnih obaveza. Jovana i Goran su stavili tačku na svoj odnos, a hrvatski glumac je tada objasnio za medije da su im se "putevi razlišli zbog neodložnih poslovnih obaveza".

Nekoliko meseci kasnije njih dvoje su, ipak, shvatili da im je ljubav na prvom mestu, pa su obnovili emotivnu vezu krajem 2021.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading