TREJLER ZA FILM "DŽOKER 2" SRUŠIO INTERNET! Pao poljubac Lejdi Gage i Hoakina Finiksa!

Autor:

Zabava

23.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo nekoliko desetina minuta prikupio je više desetina miliona pregleda.

TREJLER ZA FILM "DŽOKER 2" SRUŠIO INTERNET! Pao poljubac Lejdi Gage i Hoakina Finiksa!

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Warner Bros. Pictures

Novi trejler za film "Joker: Folie a Deux", nastavak popularnog "Džokera", objavljen je danas i odmah srušio internet budući da je za samo nekoliko desetina minuta prikupio više desetina miliona pregleda. U njemu ponovo možemo da vidimo hemiju Hoakina Finiksa i Lejdi Gage

Trejler je objavljen na različitim platformama, uključujući i društvene mreže i Jutjub kanale pevačice, ali i producentske kuće. U njemu čujemo spikere koji govore o zločinima Artura Fleka, odnosno Džokera, i kako ga deo društva smatra junakom, dok gledamo kako naslovnog lika policija vozi na suđenje. Ulice su pune demonstranata koji kliču njegovo ime, a onda čujemo Harli Kvin, koju tumači Lejdi Gaga: "Kad sam prvi put videla Džokera, nisam se osećala toliko usamljeno".

 

 

U nastavku trejlera vidimo i njihove poljupce, ali i nikad mršavije Hoakinovo telo. 

„Joker: Folie a Deux“, muzički nastavak Džokera u kojem glume oskarovci Hoakin Feniks i Lejdi Gaga, svoju premijeru imaće 4. oktobra ove godine.

U nastavku se Feniks vraća kao Artur Flek, ambiciozni stendap komičar koji je postao negativac, i Lejdi Gaga kao dr Harlin Kvinzel, psihijatar zadužen za lečenje Fleka u azilu Arkam, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegova saučesnica Harli Kvin.

Republika

Foto: Profimedia/Jeffrey Mayer/imago stock&people, ANGELA WEISS/AFP, Valerie MACON/AFP

Lejdi Gaga

Za razliku od prvog dela Džokera, „Joker: Folie a Deux“ će biti mjuzikl i očekuje se da će uključivati 15 pesama, navodi „Variety“, a većina njih će biti obrade već postojećih pesama, uključujući „That’s Entertainment“ iz mjuzikla „The Band Vagon“ iz 1953. godine, koji je takođe bio slavan mjuzikl, a koji je otpevala Džudi Garland.

Film "Džoker", dobitnik Zlatnog lava na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, zaradio je više od milijardu dolara širom sveta i predvodio je Oskara sa 11 nominacija.

PREMIJERA NA VENECIJANSKOM FESTIVALU

Kao i uvek, Filmski festival u Veneciji obeležiće dolasci velikih zvezda na Lido, a među njima će ove godine biti Lejdi Gaga, Hoakin Finiks, Džulijan Mur, Tilda Svinton, Anđelina Džoli, Bred Pit i mnogi drugi, piše „Varajeti“.

Tod Filips će predstaviti film „Džoker 2“ sa Hoakinom Finiksom i Lejdi Gagom, nastavak ostvarenja koje je nagrađeno Zlatnim lavom.

Izabel Iper predsedavaće glavnim žirijem, a 81. Filmski festival u Veneciji održaće se od 28. avgusta do 7. septembra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading