ŠOK! Pola estrade PROZIVA Desingericu, a evo šta bi Andreana Čekić radila sa NJIM!

Autor:

Zabava

26.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o nastupima kontroverznog kolege!

ŠOK! Pola estrade PROZIVA Desingericu, a evo šta bi Andreana Čekić radila sa NJIM!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, e-stock

Nastupi Dragomira Despića Desingerice u Crnoj Gori jedna su od glavnih tema u domaćoj javnosti ovih dana, a o njima je progovorila i pevačica Andreana Čekić. Pevačica je prokomentarisala kako ona gleda na to što neki menadžeri i ljudi koji se bave noćnim životom kažu da je razlog "loše sezone" taj što, prosto, mnogo omladine dolazi na nastupe i da oni preferiraju izvođače poput Desingerice, Vojaža...

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica pravi haos na svojim nastupima

- Mislim da svi imamo svoju publiku. Nemoguće da samo klinci izlaze, mislim, uvek su izlazili i klinci i gospoda srednjih godina, tako da, ne znam. Videću večeras. Malo ću da prošaram očima da vidim da li je to stvarno tako. Mada mislim da čak ni klinci ne slušaju samo rep, slušaju i ovo što ja radim i starije neke pevače, tako da... Stvarno ne znam koji je razlog i nekako ne mogu da se bavim time jer mislim da bih poludela - rekla je Andreana, pa otkrila šta ona sluša privatno:

- Slušam stranu muziku. Mada, moram priznati, u poslednje vreme slušam Teu Tairović i pesmu "Pozovi". Non stop mi je u glavi (smeh). I Senidu volim da slušam. Aleksandru Prijović... Mislim sve što je aktuelno, sve što je dobro, sve što me radi (smeh) - ispričala je ona za "Telegraf", pa otkrila šta bi radila sa Desingericom:

Želim da se družim sa njim, da pravimo pitu! (smeh) Iskreno, ja njega smatram stvarno jednom vrlo inteligentnom osobom. Mislim da je on pronašao neki skroz novi sistem, neku novu foru, koja je odlična i želim mu stvarno svu sreću ovog sveta i došla bih na njegov nastup, naravno! Nekad kad budem imala vremena. Išla bih tamo negde iza, ne znam dokle dobacuje (smeh).

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andreana otkrila šta bi radila sa Desingericom

S obzirom na to da je u više nego luksuznom hotelu, priznala je da li je primetila tamo nekog biznismena, stranca ili je možda neki zgodni, moćni muškarac primetio nju.

- Ovo su mi najteža pitanja. Pa gledam ja (smeh). Još malo ću da gledam. Sad sam postala malo probirljivija i malo me je i strah od novih poznanstava, ali... Ne bi trebalo, ali videću. Ne znam. Možda mi je vreme da budem još malo sama, pa ćemo da vidimo. Ima lepih dečkica ovde, iskreno (smeh) - priča Andreana pa odgovara na pitanje da li ima i bogatih:

- Pa dobro, da. Valjda, ne znam - istakla je ona kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading