VUK KOSTIĆ BORAVI U KUĆICI OD DRVETA! Glumac stvorio svoj mali RAJ u prirodi, a evo ko mu pravi društvo!

Autor:

Zabava

17.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je rođen u Beogradu i ceo život provodi na Vračaru, Vuk često voli da "pobegne" u divljinu.

VUK KOSTIĆ BORAVI U KUĆICI OD DRVETA! Glumac stvorio svoj mali RAJ u prirodi, a evo ko mu pravi društvo!

Foto: instagram.com/vukkosticbadza

Popularni glumac Vuk Kostić svaki slobodan trenutak provodi u prirodi, a poznato je da uživa u lovu i ribolovu, što je njegova velika strast pored glume. Iako je rođen u Beogradu i ceo život provodi na Vračaru, Vuk često voli da "pobegne" u divljinu i uživa svim čulima. Zato je sebi stvorio mali raj na Mokroj Gori, koji rado posećuje. 

Nedavno je spas od vrućine pronašao baš tu, u kućici od drveta. Kostićeva strast prema prirodi i životinjama nije samo površna. Njegova vikendica, koja mnogima liči na lovački dom, ukrašena je životinjskim krznom. Glumac provodi većinu vremena sa svojim kućnim ljubimcima, koje opisuje kao "prave prijatelje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

- Ako prođe autoput do Užica, eto mene na Mokroj Gori da živim i da odatle putujem na predstave u Beograd - izjavio je Kostić, pokazujući svoju spremnost da se potpuno preseli iz grada.

Glumac je inače nedavno istakao koliko je vezan za prirodu, iako je rođen u centru Beograda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

- Ja sam u stvari ribar zarobljen u telu umetnika. Iako sam rođeni Beograđanin, Vračarac, u srcu sam uvek bio neki kauboj, montanjar... Tako sam sebe doživljavao. Video sam sebe kao outdoorsmana, onog koji se bavi napolju nečim, iako sam gradski dečak - izjavio je Vuk za TV Ekran.

Inače, Kostić je sinoć poslednji put u ovoj pozorišnoj sezoni odigrao predstavu "Dečije povrede" u Narodnom pozorištu u Beogradu, zajedno sa svojom partnerkom na sceni Slobodom Mićalović. Ova crnohumorna komedija jedna je od najpopularnijih predstava na domaćoj sceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading