EVO ŠTA RADI MILENA RADULOVIĆ NAKON VESTI DA JE NJEN BIVŠI POSTAO OTAC! Glumica je godinama bila u vezi s Radovanom Vujovićem!

Autor:

Zabava

23.07.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ostali zatečeni vešću da je Radovan Vujović postao otac budući da niko nije znao da je glumac u ozbiljnoj emotivnoj vezi.

EVO ŠTA RADI MILENA RADULOVIĆ NAKON VESTI DA JE NJEN BIVŠI POSTAO OTAC! Glumica je godinama bila u vezi s Radovanom Vujovićem!

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Radovan Vujović i Milena Radulović

Glumica Milena Radulović (29) i njen 11 godina stariji kolega Radovan Vujović godinama su bili u ljubavnoj vezi, od 2015. godine, pa sve do 2020. kada su stavili tačku na svoj odnos.

Koliko su zaljubljeni Milena i Radovan pokazivali su pratiocima na društvenim mrežama, gde su često delili zajedničke fotografije sa putovanja. Međutim, navodno su prekinuli dugogodišnju vezu zbog razdvojenosti, jer je mlada glumica sve češće u Rusiji zbog angažovanja na mnogim projektima.

Foto: instagram.com/zexagram

 

Otvoreno su govorili o svom odnosu, a nikada nisu potencirali na braku i porodici.

Dosta vremena provodimo zajedno i imamo niz zajedničkih interesovanja. O braku i deci još uvek ne razmišljamo, biće vremena i za to - pričala je lepa glumica.

Ipak, ljubav se ugasila i kao grom iz vedra neba osvanula je vest u medijima da je Radovan Vujović postao otac devojčice Olge. Glumac se tim povodom nije javno oglašavao. Za to vreme Milena je pokazala kako provodi vrele letnje dane, a sudeći po objavi na društvenoj mreži Instagram glumica uživa u kupanju i boravku na nepoznatoj destinaciji.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/mileena_radulovic

 

Inače, Radulovićeva je trenutno u vezi sa rediteljem i muzičarem Ognjenom Jankovićem, dok je Vujović, kako su pisali mediji, pronašao sreću pored doktorke Valentine Tanasković.

Nakon raskida Milena i Radovan su ostali u prijateljskim odnosima, a glumac je bio među prvima koji su javno istupili i podržali Radulovićevu kada je javno otkrila kroz kakvu je torturu prolazila u školi glume Mike Aleksića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading