BRANKA KATIĆ ISPRED VIŠEG SUDA U BEOGRADU! Glumica uputila reči podrške Ivi Ilinčić pred suočavanje s Mikom Aleksićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.06.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi poznati glumci pružaju podršku mladim koleginicama koje su optužile učitelja glume za silovanje i polno uznemiravanje.

BRANKA KATIĆ ISPRED VIŠEG SUDA U BEOGRADU! Glumica uputila reči podrške Ivi Ilinčić pred suočavanje s Mikom Aleksićem! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Glumica Iva Ilinčić danas u Višem sudu u Beogradu svedoči u postupku protiv Miroslava Mike Aleksića, koji se tereti za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole glume.

Pred ulazak u sudnicu gde će se naći oči u oči s Mikom Aleksićem podršku Ivi Ilinčić pružila je slavna glumica Branka Katić, koja je mlađu koleginicu bodrila držeći je za ruke. Snažnim zagrljajem Ivi je pružila podršku i Mirjana Karanović, a mladu glumicu ispred suda su podržali i Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Amar Ćorović, Jovan Jovanović, trudna Vanje Nenadić, koja je došla u pratnji partnera glumca Marka Todorovića, sa kojim čeka prvo dete.

Miki Aleksiću, vlasniku škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje polaznica svog studija, se nastavlja suđenje, a na planiranom ročištu glumica Iva Ilinčić trebalo bi da svedoči o grozotama koje je doživela od strane okrivljenog.

I Mika Aleksić je pristigao u sud u pratnji svog advokata, supruge i bivšeg fudbalera Dušana Savića.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miroslav Aleksić i Dušan Savić

Podsećamo, Aleksić se, prema optužnici koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, na teret stavlja da je više puta silovao četiri svoje učenice koje su u tom trenutku bile maloletne. Takođe, prema optužnici, Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume.

Suđenje Miroslavu Aleksiću počelo je u jesen 2021. godine. On je posle hapšenja u januaru 2021. godine osam meseci bio u pritvoru, a najon toga šest meseci u kućnom pritvoru, nakon čega se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading