OVAKO IZGLEDA PRAVO ŽENSKO BOEMSKO VEČE: Nataša Ninković i Sloboda Mićalović u sevdahu uz vino i cigarete (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuta dramska umetnica po izlasku iz bolnice nastavila je sa starim navikama, uživa s poznatom koleginicom u kućnoj varijanti.

OVAKO IZGLEDA PRAVO ŽENSKO BOEMSKO VEČE: Nataša Ninković i Sloboda Mićalović u sevdahu uz vino i cigarete (VIDEO)

Foto: instagram.com/sloboda micalovic

Poznata glumica Nataša Ninković, koja je nedavno hitno hospitalizovana nakon što joj je pozlilo na probi, po izlasku iz bolnice vratila se svojim navikama, pa je organizovala kućno druženje s koleginicom Slobodom Mićalović

Naime, pored toga što su koleginice, ove dve glumice se i privatno druže, a iako se ne eksponiraju često na društvenim mrežama, ovog puta su napravile izuzetak, te objavile na Instagramu snimak na kom Sloboda peva pesmu Marije Šerifović "Moj grad" . 

Nataša se s cigaretom u ruci sve vreme zadovoljno smeškala, dok je slušala Slobodu, koja je sa čašom belog vina u ruci, u sevdahu, lagano pevušila stihove prelepe balade. 

 

 

Podsetimo, Nataša Ninković nedavno je hitno hospitalizovana, odmah po prijemu u Urgentni centar zbog zdravstvenih problema, ali, srećom, sada je dobro i zdravo.

Istaknuta dramska umetnica, prema navodima, doživela je neprijatnost tokom probe predstave kada joj je pozlilo, nakon čega je hitno prevezena u Urgentni centar. 

Ona se prvi put po izlasku iz bolnice u javnosti pojavila na izložbi pozantog fotografa Miloša Nadaždina, gde je čak uslikana kako konzumira alkohlno piće, dok u kućnoj varijanti uživa u cigareti. Po svemu sudeći, glumica se nije mnogo zabrinula zbog narušenog zdravstvenog stanja, pa se prepustila uživanju u dobrom društvu, što i jeste najbolji lek za sve probleme. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading