ŽIVOT POSLE ZLATNE PALME: Goran Bogdan pokazao šta radi po povratku sa Kanskog festivala

Autor:

Zabava

27.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osvojenoj nagradi javno su mu čestitali Miloš Biković, Milan Marić, Gordan Kičić, Sloboda Mićalović, Bojana Maljević...

ŽIVOT POSLE ZLATNE PALME: Goran Bogdan pokazao šta radi po povratku sa Kanskog festivala

Foto: Instagram.com

Film "Čovek koji nije mogao da ćuti" reditelja i scenariste Nebojše Slijepčevića, u produkciji Katarine Prpić i Danijela Peka, osvojio je Zlatnu palmu za najbolji kratkometražni film na Filmskom festivalu u Kanu. Svečanoj premijeri su prisustvovali reditelj, scenarista, producenti, koproducentkinja i glumci Goran Bogdan, Aleksis Manenti, Dragan Mićanović, Silvio Mumelaš i drugi. 

Po povratku sa Kanskog festivala glumac Goran Bogdan objavio je video-snimak na društvenoj mreži Instagram i pokazao svojim pratiocima kako živi nakon dobijanja Zlatne palme.

Ono što se vidi na snimku iznenadilo je mnoge koji zamišljaju glamurozno slavlje, luksuzni ambijent, ljude u odelima sa čašom šampanjca u ruci. Goran Bogdan je pokazao sve suprotno od toga - u rukama drži brusilicu dok u radnom odelu obrađuje metalnu stolicu.

 

 

Ispod snimka ispisao je reči koje su nasmejale njegove pratioce na Instagramu:

- Moj život nakon Palme...

Film "Čovek koji nije mogao da ćuti" je, u konkurenciji sa još 10 naslova, trijumfovao u kategoriji kratkometražnog filma.

Film su producirali Katarina Prpić i Danijel Pek iz Antitalenta, a realizovan je u koprodukciji s kućama iz Bugarske, Francuske i Slovenije. Bio je to drugi hrvatski film od osamostaljenja koji se na Filmskom festivalu u Kanu prikazuje u glavnom takmičarskom programu, odnosno u konkurenciji za Zlatnu palmu za najbolji kratkometražni film.

Na osvojenoj nagradi Goranu Bogdanu su putem Instagrama javno čestitali Miloš Biković, Milan Marić, Gordan Kičić, Sloboda Mićalović, Bojana Maljević...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading