MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica ispozirala u kupaćem kostimu i pokazala vitku liniju (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se baškari u Turskoj, gde uživa u luksuznom rizortu.

MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica ispozirala u kupaćem kostimu i pokazala vitku liniju (FOTO)

Foto: Foto printskrin/instagram.com/milicamilsaisakovic

Glumica Milica Milša vrele letnje dane provodi u Turskoj, gde je odsela u luksuznom rizortu zajedno sa svojim suprugom scenaristom Žarkom Jokanovićem. Bračni par uživa svim čulima, a koliko se dobro provode u ovom parčetu raja, Milša je pokazala na društvenim mrežama. Ipak, prvo što upada u oči jeste vitka linija poznate glumice. 

Milica je najpre podelila video-snimak iz rizorta u kom je odsela, a u kom se nalazi prostrani bazen u kom uživa u toplim letnjim danima. Ono što je mnoge oduševilo jeste to što je bazen potpuno orkužen zelenilom, a pevačica je sama uživala i opuštala se, dok ju je suprug Žarko Jokanović snimao.

U narednom objavi na njenom Instagramu glumica pozira u kupaćem kostimu, pa ne može da se ne primeti da je Milša poprilično smršala.

- Milina - napisala je Milica u opisu fotografije, koja je pokrenula lavinu komentara i pohvala na račun fizičkog izgleda. 

Inače, Milica Milša oduvek je važila za jednu od najlepših glumica sa ovih prostora, a odnedavno je ponela i titulu najplaćenije glumice i to zahvaljujući ulozi Ade Kanački u seriji "Igra sudbine".

Republika

Foto: ATA Images

 

- Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra - ispričao je dobro obavešten izvor za Informer dok je glumica sa svojim suprug Žarkom još bila deo ovog projekta.

Njih dvoje su potom napustili projekat zbog svađe sa producentima i započeli svoju priču - seriju "Zakopane tajne", koja se prikazivala na Pink televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading