VIŠE NAS NE NAZIVAJU PARADAJZ, VEĆ PAŠTETA TURISTIMA! Sramne izjave crnogorskih ugostitelja o gostima iz Srbije, a evo kako odbijaju i one sa DUBOKIM DŽEPOM!

Autor:

Vesti

05.07.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam mogao da vjerujem kako me je konobar tretirao. Ovo mi se još nije desilo, istakao je razočarani Srbin.

VIŠE NAS NE NAZIVAJU PARADAJZ, VEĆ PAŠTETA TURISTIMA! Sramne izjave crnogorskih ugostitelja o gostima iz Srbije, a evo kako odbijaju i one sa  DUBOKIM DŽEPOM!

Foto: S.Stepanović

Crna Gora već godinama privlači naše građane kao omiljena destinacija za letovanje. Međutim, sezonska atmosfera nije uvijek idilična kako se može činiti na prvi pogled. Vlasnici lokala i ugostiteljskih objekata na crnogorskom primorju izražavaju nezadovoljstvo jer turisti iz Srbije često izbegavaju kafiće i restorane, preferirajući boravak na plažama.

- Nikad nismo imali ovako sirote goste iz Srbije. To nisu paradajz, nego pašteta turisti. Oni nemaju ni za povrće, paradajz je za njih luksuz. Na sve se žale i sve im je skupo. Užas! - pričali su nedavno za medije ugostitelji sa crnogorskog primorja.

Međutim, ako je suditi prema iskustvu jednog Srbina u Budvi, Crnogorci turiste teraju da budu "pašteta turisti"!

Jedno od nedavnih iskustava koje je uzburkalo javnost opisao je V. Đ. (23), koji je posetio jedan restoran na Slovenskoj plaži u Budvi, u kom je uzgred budi rečeno, želeo i da jede.

- Stigao sam na plažu oko pet popodne i odlučio da popijem kafu i ceđenu pomorandžu dok čekam devojku, pa da posle zajedno jedemo. Konobar mi je saopštio da ne mogu samo da pijem piće za stolom već da moram i nešto da pojedem - rekao je V. Đ. za Kurir

Ogorčen ovom situacijom, V. Đ. je napustio restoran i odlučio da ruča u drugom lokalu.

- Nisam mogao da vjerujem kako me je konobar tretirao. Ovo mi se još nije desilo - dodao je.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
мириси и укуси Јадрана

06.07.2024 11:07

Када би само освестили да их је управо тај тип туриста, који они омаловажају, и одржао, и одржава им сезону, јер за ВИП туристе морате имати воду током сезоне, топлу воду посебно, питку обавезно, канализациону мрежу уредно сређену и врхунску услугу и чистоћу, овако остаје позната изрека која оцртава тај добро познати туристички менталитет:” Само ти уплати/плати, не мораш ни да дођеш, чо’че!”