"KO NE ZNA SVOJU PROŠLOST, TAJ JE IZGUBLJEN U SADAŠNJOSTI": Miloš Biković poslao SNAŽNU PORUKU, pa otkrio VELIKU VEST!

Autor:

Zabava

03.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković dobio je novu ulogu u Rusiji.

"KO NE ZNA SVOJU PROŠLOST, TAJ JE IZGUBLJEN U SADAŠNJOSTI": Miloš Biković poslao SNAŽNU PORUKU, pa otkrio VELIKU VEST!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Glumac Miloš Biković je ostvario još jednu veliku filmsku ulogu u Rusiji, a reč je o istorijskoj drami o ruskom vladaru Petru Velikom.

Kako je otkrio na društvenim mrežama, on u ovom filmu igra Aleksadra Menjšikova, desnu ruku cara Rusije. Biković je otkrio koliko se raduje novoj ulozi.

Istorijski filmovi, iako se koriste umetničkom slobodom, i nisu tu da nas nauče istoriji, ipak vraćaju u kolektivno sećanje ljude i događaje koji ne zaslužuju da budu zaboravljeni. Zapravo mi ne zaslužujemo da zaboravimo. Jer ko ne zna svoju prošlost i istoriju, taj je izgubljen u svojoj sadašnjosti i strepi pred nepredvidivim raskršćma budućnosti. Zato se radujem filmu o Petru Velikom. Ja igram Aleksandra Menjšikova, carevu desnu ruku i veoma zanimljivu ličnost. O njemu će biti više reči u budućim postovima - napisao je Miloš Biković na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Bikovića, inače, krajem ove ili početkom sledeće godine očekuje i snimanje trećeg i poslednjeg dela krimi-sage "Južni vetar", kojim će biti stavljena tačka na priču o kriminalcima Petru Marašu i Baći. Uloga Maraša donela mu je ogromnu popularnost, a glumac je svojevremeno progovorio o predstojećem snimanju i otkrio koliko mu je teško što će morati definitivno da se rastane sa svojim junakom.

Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta. Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora - rekao je Biković.

Nakon filma uslediće još jedna sezona serije "Južni vetar".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading