Udala se ćerka slavne glumice! Od bivšeg supruga razvodila se sa STOMAKOM DO ZUBA!

Autor:

Zabava

01.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Amuri proteklog vikenda izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Ijanu Hoku u Njujorku.

Udala se ćerka slavne glumice! Od bivšeg supruga razvodila se sa STOMAKOM DO ZUBA!

Foto: Carlos LujáN / Zuma Press / Profimedia

Ćerka slavne glumice Suzan Saradon Eva Amuri ponovo je stala na ludi kamen. Glumica je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Ijanu Hoku u Njujorku, na intimnoj ceremoniji, na kojoj je bilo svega 40 zvanica.

Suzan, kao i njen nekadašnji partner koji je učestvovao u Evinom podizanju Tim Robins, bili su među zvanicama na svadbi koja je bila organizovana u stilu francuskih baštenskih zabava.

- Mi smo i želeli vrlo intimnu ceremoniju, a zatim smo se koncentrisali na našu drugu veliku ljubav, hranu. To je sve što nam je, u stvari, i trebalo: dobra atmosfera, najmiliji ljudi i najlepši ukusi - istakla je Eva za Pipl (People), koja je posle dve godine zabavljanja ovog februara pristala da se uda za Hoka u Parizu.

Inače, Amurijevoj ovo nije prvi brak. Prethodno se zaklela na večnu ljubav proslavljenom fudbaleru Kajlu Martinu 2011. Kada su u novembru 2019. obelodanili da se rastaju, čekali su treće dete. Iako je glumica bila sa stomakom do zuba, Eva i Kajl su odlučili da zauvek stave tačku na svoj brak. To su uradili sporazumno, bez teških reči.

I pošto je razvod ozvaničen 2020, par je svakako ostao u dobrim odnosima. Štaviše, s decom na pojedina putovanja idu zajedno, a s njima je putovao i Evin sadašnji suprug Ijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading