"VARAO SAM ŽENU, DECA SU TO TEŠKO PODNELA": Naš poznati glumac uplovio u vezu sa 28 godina MLAĐOM DEVOJKOM!

Autor:

Zabava

24.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Babović potvrdio da se razveo zbog druge žene.

"VARAO SAM ŽENU, DECA SU TO TEŠKO PODNELA": Naš poznati glumac uplovio u vezu sa 28 godina MLAĐOM DEVOJKOM!

Foto: Printscreen/YouTube/Televizija Nikšić

Glumac Branko Babović

Srpski glumac Branko Babović, u javnosti poznat kao Đuro Palica, nedavno je stavio tačku na dugogodišnji brak. Branko je sada iznenadio priznanjem o novoj devojci koja je mlađa od njega čak 28 godina.

Glumac je priznao da se od supruge, sa kojom ima dva sina, razveo zbog prevare. 

Razveo sam se zbog druge žene. Tu sam ja malo zaglibio, pravio sam greške. Neverstvo je bio razlog razvoda, moja deca su teško podnela to - priznao je glumac u emisiji "Magazin In".

On je otkrio i da je ponovo zaljubljen.

Moja devojka je mlađa od mene 28 godina, ali zabrljao sam i tu u zadnje vreme, tako da je bolje da o tome ne pričam - rekao je Babović, ali nije želeo da otkriva detalje njihovog odnosa. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, Branko Babović je pre nekoliko godina prošao kroz tešku zdravstvenu situaciju, kada su mu lekari hitno morali da operišu debelo crevo.

Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema - izjavio je tada Babović, zahvaljujući se medicinskom timu koji ga je spasao.

Podsećamo, glumac je rođen u Nikšiću, a školovao se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon što je neko vreme proveo u Prištinskom pozorištu, vratio se u Beograd gde je nastavio da se bavi glumom. Babović se proslavio ulogom policajca Đure Palice u humorističkom programu "Kursadžije".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Mira

24.06.2024 11:11

Ovi matorci su u poznim godinama izgubili pamet. Nisu im više dobre žene koje su im godinama služile . Našli su mlade koje će ih opelješiti i na kraju šutnuti ko staru krpu. Karma je čudo.