SEJO BRANI NELETU DA PEVA PESME "ZABRANJENOG PUŠENJA"! Karajlić žestoko odbrusio: Neće ti proći ni na jednom SUDU!

Autor:

Zabava

19.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Sučić otkrio ima li šanse da se pomiri s Neletom.

SEJO BRANI NELETU DA PEVA PESME "ZABRANJENOG PUŠENJA"! Karajlić žestoko odbrusio: Neće ti proći ni na jednom SUDU!

Foto: Foto Zorana Mandic/ATAImages, Youtube/oslobođenje

Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, vođa muzičke grupe Zabranjeno pušenje nedavno je u Zagrebu promovisao knjigu "Pamtim to kao da je bilo danas" i tom prilikom progovorio o sporu s Neletom Karajlićem. Naime, njih dvojica su "zaratili" zbog autorskih prava budući da je Sejo Sekson izašao u javnost sa tvrdnjama da se Karajlić "lažno predstavljao kao potpuni vlasnik autorskih i fonogramskih prava".

Sekson je tada zapretio tužbom, a sada je otkrio postoji li šansa da se pomiri s Neletom.

Vreme ne možete vratiti. Vreme uvek tu postoji i ono ti je u srcu, ali postoji priča o doktoru Džekilu i gospodinu Hajdu. Ljudi se za svog života i te kako znaju istransformisati i promeniti. To je nešto sa čime živimo i što svi moramo da prihvatimo - rekao je Sučić za hrvatski IN Magazin i tom prilikom dodao da su šanse za pomirenje s Neletom vrlo male i da je "tužno da od čoveka s kojim je odrastao mora da se brani advokatima". 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Podsećamo, nakon optužbi Davorina Sučića da je Karajlić, između ostalog, drugim fizičkim i pravnim licima "ustupao intelektualno vlasništvo koje mu zakonski ne pripada", te da mu zbog toga zabranjuju izvođenje hitova Zabranjenog pušenja u zemlji i inostranstvu usledio je odgovor dr Neleta.

On je, između ostalog, naveo da je nakon njegovog razlaza sa Sejom ovaj osnovao svoje Zabranjeno pušenje koje "nije imalo niti jednog jedinog starog člana".

- Uglavnom, raja iz Zagreba. Žao mi je što Sejo ima potrebu da objašnjava da je on Zabranjeno pušenje i pored osam sopstvenih albuma - dodao je Karajlić u saopštenju, pa dodao:

Što se tiče Sejine navodne zabrane da izvodim pjesme Zabranjenog pušenja, takvu zabranu mu nijedan sud nigde na svetu neće dozvoliti. Izvođenje bilo čijih pesama na koncertima je dozvoljeno svakom muzičaru. Za ova izvođenja se uvek plaća naknada, tako da izvođenje niko i  nigde ne može zabraniti. Što se pretnji sudskim postupcima tiče, ja sam za iste spreman, mada mislim da u toj utakmici neće biti pobednika - naveo je tada Nele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading