PRVA IZJAVA FEĐE ŠTUKANA NAKON SLETANJA U SARAJEVO: Otkrio sve o DOKUMENTU u kom piše ISTINA o njegovom privođenju!

Autor:

Zabava

24.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feđa Štukan progovorio o privođenju!

PRVA IZJAVA FEĐE ŠTUKANA NAKON SLETANJA U SARAJEVO: Otkrio sve o DOKUMENTU u kom piše ISTINA o njegovom privođenju!

Foto: YouTube/Printscreen

Glumac i književnik Feđa Štukan nedavno je postao tema medijskih naslova nakon što je deportovan iz Srbije i vraćen u Sarajevo. Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju javnosti, a Štukan je odlučio da se obrati medijima i iznese svoju stranu priče.

Nakon što je sleteo i vraćen u Sarajevo, Feđa je progovorio o svemu što se desilo. Naime, Feđa u prvoj izjavi ističe da ima advokatski tim koji se bavi njegovim slučajem, da nije optimističan kada je suđenje u pitanju, ali govori da je dobio papir u kom se objašnjava zbog čega je dobio zabranu ulaska u Srbiju. 

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Feđa Štukan

Feđa ističe da ima advokatski tim, koji čine profesionalci i da su mu kazali da vlasti u Srbiji nemaju nikakav razlog da ga zadržavaju i maltretiraju te je zbog toga pristao da radi s njima.

Feđa u kraju svoje izjave je naglasio da je dobio dokument koji je formalan i na kojem nema nikakvih detalja zašto se to dešava.

- To je prva stepenica sad, bitno je da imamo papir na osnovu kojeg se može nešto uraditi, a sada ćemo videti šta će se uraditi. Takvi dokumenti se izdaju, na jednu dve, tri ili pet godina, sada znamo da godina nije, ne znamo da li je na više ili je na neodređeno - zaključio je Feđa za Avaz.

- Odveli su me iz reda nakon pasoške kontrole. Našli su nešto u kompjuteru. Onda je žena otišla sa pasošem… Čekam da mi jave o čemu se radi, nemam pojma šta se dešava - naveo je Štukan, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading