GLUMAC PRIZNAO DA JE ALKOHOLIČAR! SKANDALOZNA IZJAVA NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA! Evo kakve rituale ima ujutru!

Autor:

Zabava

24.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije alkohol porok nego eliksir života. Ako si normalan i trošiš ga u normalnim količinama, rekao je glumac.

GLUMAC PRIZNAO DA JE ALKOHOLIČAR! SKANDALOZNA IZJAVA NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA! Evo kakve rituale ima ujutru!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branko Babović

Poznati glumac Branko Babović, poznat po ulozi Đure Palice u seriji "Kursadžije", nedavno je šokirao javnost svojom iskrenom izjavom o svakodnevnom konzumiranju alkohola. On je priznao da u tome vidi samo pozitivne strane, što je izazvalo burne reakcije među korisnicima društvenih mreža.
 

U jednoj emisiji, Babović je otvoreno govorio o svom odnosu prema alkoholu, ističući da ga smatra "eliksirom života". Izjavio je da je to deo svakodnevnog rituala u njegovoj porodici, navodeći primer svog oca koji, iako ima 96 godina, svakog jutra sa njim popije rakiju iz frižidera.

Foto: Printscreen/YouTube/Televizija Nikšić

Branko Babović

 

- To je istina. Nije porok nego eliksir života. Ako si normalan i trošiš ga u normalnim količinama. Nikola Tesla da ga nije pio ne bi toliko ni živeo... On je obožavao viski. To je sastavni deo života, svakodnevnice  - objasnio je u emisiji glumac.

 Takođe je priznao da je par puta prešao granicu i popio više nego što je planirao. Kada je voditelj postavio pitanje o tome da li ga smatraju alkoholičarem, Babović je odgovorio

-  Da. Jer to je navika iz kuće. To je kod nas ritual. Svako jutro kad otvoriš oči iz frižidera jedna rakija. Ja sa mojim ocem koji ima 96 godina svako jutro zna šta je red.

Foto: Republika

Branko Babović

 

Babovićeve izjave izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili šok i nevericu. Mnogi su komentarisali da je prvi put čuli da neko smatra biti alkoholičar nečim pozitivnim, dok su drugi izrazili zabrinutost za zdravlje glumca.


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading