MARIJA ŠERIFOVIĆ MORA DA SAKRIJE SINA! Evo šta se dešava u domu pevačice! Hitno mora da smisli neko rešenje!

Autor:

Zabava

24.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović nedavno je za sina pazarila skupocena kolica, ali i garderobu u jednom tržnom centru u vrednosti od preko 2500 evra!

MARIJA ŠERIFOVIĆ MORA DA SAKRIJE SINA! Evo šta se dešava u domu pevačice! Hitno mora da smisli neko rešenje!

Foto: instagram/@serifovic

Pevačica Marija Šerifović posle nekoliko velikih projekata na kojima je radila konačno može da uživa sa sinom Mariom, ali samo na krako! Naime, kako smo saznali, pevačici je u posetu došla majka Verica, koja od trenutka kada vidi unuka ne može da ga ispusti iz ruku, pa je tako pevačica prokomentarisala da će ubuduće morati da ga krije od bake! 

- Verica je došla u posetu kod Marije, a naravno da se od unuka ne odvaja. Uvek kad dođe i kada joj obaveze to dozvole ona napuni kese i krene put Beograda. Sada je Marija rekla da će morati da krije sina, s obzirom na to da Verica preuzima brigu o njemu maltene čim kroči u stan - priča nam izvor blizak pevačici kroz smeh i dalje otkriva: 

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović

 

- Marija se ne meša u odnos sina i majke jer zna da unuka voli najviše na svetu. Često u šali kaže: "Ona kad dođe otme mi dete", ali to su sve slatke muke! 

Podsećamo, Marija Šerifović nedavno je za sina pazarila skupocena kolica, ali i garderobu u jednom tržnom centru u vrednosti od preko 2500 evra! Kako smo saznali, Marija ne štedi ni dinar kako bi udovoljila svom nasledniku Mariu, od kog se ne odvaja. 

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović sa sinom Mariom u šetnji

 

- Marija je sina vodila u šetnju, pa su svratili do radnje koja ima vrhunsku opremu za bebe. Tu je pazarila kolica koja koštaju oko 550 evra, a potom su išli dalje u kupovinu garderobe. Uzela je sinu sve, od kačketića do kompleta i komada koji i te kako koštaju za dečiju koleciju - priča nam izvor i dalje dodaje:

- Marija je u šopingu za sat vremena potrošila oko 2500 evra, ali što bi i štedela na svom jedincu! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading