SADA JE SVE JASNO! Otkriveno zbog čega je The Weeknd objavio SRPSKE PROIZVODE, istina zvuči NEVEROVATNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni pevač digao je veliku prašinu širom regiona!

SADA JE SVE JASNO! Otkriveno zbog čega je The Weeknd objavio SRPSKE PROIZVODE, istina zvuči NEVEROVATNO! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

The Weeknd

Abel Makonen Tesfej, poznatiji kao The Weeknd, napravio je haos na društvenim mrežama kad je objavio fotku tzv. stop motion lutke, iza koje se vide srpska pavlaka, flašica vode i čačkalice. Ova objava digla je veliku prašinu i mnogi su se zapitali da li je on u Srbiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abel (@theweeknd)

Pojedini mediji su čak preneli i da tekstopisac i muzički producent došao u Beograd kako bi snimio duet sa nekim našim umetnicima. No, kako će se ispostaviti, ništa od toga nije istina. Naime, fotografiju je napravio umetnik Nenad Gajić,  koji je u jednom trenutku i podelio stori na kom je bio označen.

- Pa mogao si malo bolju fotku, Nenade - piše na ovoj Instagram objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nenada Gajića

KO JE NENAD GAJIĆ?

Nenad Gajić iz Pančeva diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, na odseku za grafički dizajn, 2006. Svoj razvojni put stvaralaštva započinje različitim interesovanjima i realizacijama projekata, baveći se pretežno primenjenom umetnošću, ilustracijama, izradom specijalnih efekata, filmskih maski, stop motion animacijom za mnogobrojne domaće i inostrane filmske i serijske TV produkcije i pozorišta, piše "Mondo".

Njegove radove, maske i lutke mogli ste videti u filmovima poput "Zona mrtvih", "Sveti Georgije ubiva aždahu", "Montevideo, bog te video" i mnogim drugim ostvarenjima. Poznat je po hiperrealističnim radovima, a svojevremeno je njegova izložba fotografija "Skulpture koje dišu" izazvala ogromno interesovanje ljudi. Njegovi radovi obišli su svet, i kako se čini, sada je na njemu da napravi i skulpturu pevača The Weeknda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Rhino (@bluerhino_art)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading