BETON ME JE NAUČIO DA BUDEM BOLJI ČOVEK: Bivša Pink Panterka otkrila detalje iz ZATVORA koji LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

19.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Ćirković je služila zatvorsku kaznu u trajanju od osam godina!

BETON ME JE NAUČIO DA BUDEM BOLJI ČOVEK: Bivša Pink Panterka otkrila detalje iz ZATVORA koji LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Instagram.com

Olivera Ćirković, spisateljica, slikarka i bivša članica međunarodne organizovane kriminalne grupe "Pink Panteri", otvorila je duššu o periodu kad je služila zatvorsku kaznu, što je trajalo osam godina.

- Nikada ne bih volela da se vratim tamo, čak ni da pogledam zatvor, ćeliju. Zatvor ne bih poželela ni najgorem neprijatelju! Da vam objasnim, sada da ste u zatvoru u Grčkoj, tamo bi bilo 40 stepeni. Imali biste jedan ventilator koji posle odrđanog perioda počne da rad kao fen i zagreva prostoriju. Ti su u betonu, oko tebe su rešetke - rekla je ona,  pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Olivera Ćirković otvorila dušu

- Taj beton me naučio da se okrenem sebi i da budem bolji čovek. Zatvor me naučio strpljenju. Sve vreme u zatvoru sam sanjala travu i zelenilo. Nikada ne vidiš ništa zeleno... Svuda si opasan zidovima. Kada si duže tamo, više od tri godine, računam jedan solidan zatvorski staž. Posle tog zelenila sećaš se svog detinjstva, ulica. Ja sam se sećala Kalemegdana, Skadarlije, Madere - dodala je ona pa progovorila i o prijateljstvima koje je stekla u zatvoru:

- Za osam godina prošlo je 1.000 zatvorenica... Od njih sam ostala dobra sa tri Grkinje. One su sada na slobodi, njihov kriminal za mene je diskutabilan. Jako smo bliske sada, znam o njima sve kao i one o meni. Ljudi sa kojima sam radila, takođe, bila sam veoma dobra. Sve sam o tim ljudima znala i sa nekima sam i dalje u kontaktu - istakla je Olivera za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/24sata

Olivera je ostala u kontaktu sa tri Grkinje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading