POSLEDNJA ŽELJA PRED SMRT RUŽICE SOKIĆ TERA SUZE NA OČI: Suprugu je pred izdisaj poručila OVO!

Autor:

Zabava

08.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica Sokić imala je veliku želju, koju nije stigla da ispuni.

POSLEDNJA ŽELJA PRED SMRT RUŽICE SOKIĆ TERA SUZE NA OČI: Suprugu je pred izdisaj poručila OVO!

Foto: youtube/printscreen/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Ružica Sokić, jedna od najvećih glumačkih diva bivše Jugoslavije, ostavila je neizbrisiv trag u filmskoj i televizijskoj industriji svojim nezaboravnim ulogama i replikama. Kroz svoju bogatu karijeru, Ružica je osvojila srca publike širom regiona, ostvarujući zapažene uloge u filmovima poput "Kad budem mrtav i beo", "Tesna koža", "Užička republika" i mnogim drugim. Njen talenat i harizma obeležili su ne samo jugoslovensko glumište, već i šire.

Iza scene, Ružica je bila duboko posvećena svom suprugu, Miroslavu Lukiću, sa kojim je provela 30 godina u srećnom braku. Njihova ljubavna priča bila je inspiracija mnogima, a Ružica je pred sam kraj života izrazila svoju poslednju želju - da je Miroslav ne zaboravi. Ova dirljiva izjava otkriva dubinu njihove ljubavi i povezanosti koja je trajala i nakon Miroslavovog odlaska, pišu Novosti. 

Foto: youtube/printscreen/ Bimbros Beograd

Ružica Sokić

 


Iako više nisu među nama, Ružica i Miroslav ostavili su neizbrisiv pečat u srpskoj kinematografiji i pozorištu. Njihov doprinos umetnosti nastavlja da živi kroz klasike jugoslovenske kinematografije, a Ružicina poslednja želja - da je ne zaboravi - zauvek će odzvanjati kao podsetnik na njihovu veliku ljubav i doprinos umetnosti.

Foto: youtube.com

Ružica Sokić

 


Iako je prošlo deset godina od njenog odlaska, Ružica Sokić i dalje živi kroz svoje filmske i televizijske ostvarenja koja su obeležila jedno vreme. Njena harizma, talent i neponovljivost ostavili su neizbrisiv trag koji će zauvek biti deo kulturne baštine ovih prostora. Ružica Sokić - večna inspiracija i simbol neponovljive glumačke veličine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading