SVE OČI UPRTE U KOSJERINU ZBOG SAMO JEDNOG DETALJA: Prisutnima popadale vilice, voditeljka pripremila SVETSKO venčanje!

Autor:

Zabava

08.06.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za svadbu odabrali samo najskuplje!

SVE OČI UPRTE U KOSJERINU ZBOG SAMO JEDNOG DETALJA: Prisutnima popadale vilice, voditeljka pripremila SVETSKO venčanje!

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina i njen izabranik Bojan Perduv danas su zakoračili u crkvu kako bi izgovorili sudbonosno "da" i obećali jedno drugom večnu ljubav. Venčanje je bilo predivno i svečano, a Dragana je zablistala u prelepoj venčanici, koja je isticala njenu lepotu i eleganciju.

Njen izbor venčanice oduševio je prisutne. Nosila je usku venčanicu koja je isticala njenu figuru, a šlep su joj nosile tri prelepe drugarice. Posebnu notu njenom izgledu dala je kosa ukrašena cvećem, dok je haljina otkrivala njena leđa na suptilan i elegantan način.

Dragana je sve vreme držala pod ruku svog kuma, koji ju je uz podršku uveo u crkvu. Kum je nosio predivan buket belih cvetova, koji je dopunjavao celokupnu atmosferu venčanja.

Republika

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji hotel nudi, uključujući zakup prostora, ekskluzivan meni i selekciju žestokih pića. Ono što posebno izdvaja ovu uslugu je mogućnost štampanja personalizovanih menija, elegantna dekoracija prostora i bračni apartman sa fleksibilnim vremenom ulaska i izlaska. Cene svadbenih veselja iznose od 129 do 229 evra po osobi, a mladenci su se odlučili za luksuzniju varijantu zbog dodatnih benefita koje pruža.

- Ta dva paketa su različita, ali mladenci se uglavnom odlučuju za skuplju varijantu jer, kada se podvuče crta, to ispadne isplativije. Ne služi se domaća kuhinja, nego francuska. Meni je elegantan, a čak sedam profesionalnih kuvara priprema specijalitete. U ovom slučaju, ali i kod ostalih svadbenih ceremonija, biće postavljeni dekorativni paneli. Ipak je ovo hotel i gosti cirkulišu iz svih krajeva sveta, ali opet se oseća neka druga atmosfera jer je sve podređeno mladencima i njihovim gostima. Što se muzike tiče, tu je politika hotela malo striktnija. Dozvoljeni su svi žanrovi osim domaće pop i folk muzike, samo strani, a od domaćih bivših jugoslovenskih zvezda dozvoljen je Zdravko Čolić. Hotel ima bendove s kojima sarađuje godinama unazad i mladencima taj odabir repertoara odgovara - otkrio je nedavno izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nikola

09.06.2024 12:33

Sramota,francuska kuhinja!Nema iskusnije i sladje od srpske.Mozda su je prevaspita li na RTS?! Ma šta i koga ona izigrava?