MLADENCI IZ PAKLA OBJAVILI SKANDALOZNA PRAVILA ZA SVOJE VENČANJE: Evo zbog čega su iznervirali sve!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

14.05.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan par je izazvao burne reakcije svojih gostiju nakon što je procurio spisak pravila koja su nametnuli svima koji su pozvani na njihovo venčanje.

MLADENCI IZ PAKLA OBJAVILI SKANDALOZNA PRAVILA ZA SVOJE VENČANJE: Evo zbog čega su iznervirali sve!

Foto: Shutterstock

Prvo pravilo glasi: Vaše mišljenje je nebitno!

Među pravilima se isticalo da gosti trebaju da se suzdrže od sedenja tokom cele večeri, da obuzdaju svoje ponašanje dok piju, i da, ukoliko ne vole muziku koja se pušta, jednostavno odu kući.

Reakcije na društvenim mrežama

Kada se spisak pojavio na Redditu, korisnici su se obrušili na mladi bračni par, izražavajući šok i negodovanje. Mnogi su komentarisali da pravila deluju kao da nisu dovoljno zreli da se venčaju, dok su drugi istakli da su pravila možda i razumna, ali da su sročena na agresivan način.

Uostalom, kako vam zvuči poruka mladenaca: Ako niste dali pare za venčanje, zadržite sve što ste trebali i mogli, za sebe!

Foto: Shutterstock

Mladenci su iznervirali sve

Deljenje slika na društvenim mrežama

Interesantno je da su mladenci insistirali da se odabrani hešteg koristi prilikom deljenja slika sa njihovog venčanja na društvenim mrežama. Ovo je izazvalo dodatno negodovanje među gostima, koji su se osećali kao da im je nametnut način na koji će podeliti uspomene sa ovog događaja.

Različita mišljenja o pravilima

Dok su pojedini korisnici Redita smatrali da pravila nisu toliko čudna, već da su mladenci bezobrazni, drugi su isticali da su pravila agresivno sročena, ali da nisu nerazumna. Ipak, jedan komentator je sugerisao da će se mlada i mladoženja potruditi da sprovedu svoje dominantne zahteve, što dodatno budi znatiželju o tome kako će venčanje zaista izgledati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading