PREPOZNAJETE LI GLUMCA SA SLIKE? Popularni lepotan objavio fotografije iz porodičnog albuma, JELISAVETA ORAŠANIN MU NIJE ODOLELA!

Autor:

Zabava

10.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dečak sa slike danas je jedan od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni.

PREPOZNAJETE LI GLUMCA SA SLIKE? Popularni lepotan objavio fotografije iz porodičnog albuma, JELISAVETA ORAŠANIN MU NIJE ODOLELA!

Foto: printskrin/instagram.com/milosdtimotijevicofficial

Miloš Timotijević

Glumac Miloš Timotijević objavio je dosad nikad viđene fotografije iz detinjstva i svojim pratiocima na Instagramu pružio priliku da zavire u njegov porodični album.

Timotijević je "iskopao" fotografije iz najranijeg doba i podelio ih sa skoro 85.000 ljudi koji ga prate na ovoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

 

- Neke stare fotke, kad prođes kroz album - napisao je Timotijević ispod fotografija, među kojima dominiraju one iz srednjoškolskih dana.

Ova objava izazvala je veliki broj komentara, a među prvima je svoju reakciju ostavila glumica Jelisaveta Orašanin. Ona je, oduševljena Miloševim fotkama, ostavila emotikon srca u komentaru.

 

 

Mnogi glumci pohvalili su Timotijevićev izgled iz mlađih dana, a među njima su i Tamara Krcunović, Branka Šelić, Danijel Sič i drugi.

Glumac Miloš Timotijević je postao otac krajem prošle godine, kada je sa svojom partnerkom Tijanom dobio sina Jakova. 

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

 

- Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim. Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha. Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio - rekao je svojevremeno glumac za portal "24 sedam".

Timotijević je nedavno promovisao svoj novi film "Poslednji strelac" u kojem je ostvario davnu želju da prvi put zaigra s Nenadom Jezdićem.

Ispunila mi se velika želja da prvi put u ovon filmu sarađujem s Nenadom Jezdićem. Bilo je lako i vrlo jednostavno raditi s njim. Ono što je bilo nezgodno jesu ti odnosi između likova, a saradnja s kolegom je bila dosta lagana. Baš tako sam je i zamišljao - rekao je Timotijević u razgovoru za Republiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading