PRETUČENA TARA SIMOV UHVAĆENA SA NOVIM FRAJEROM: Emotivnim rečima otkrila da se pored OVOG MOMKA oseća SIGURNO!

Autor:

Zabava

06.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov šokirala novom fotografijom!

PRETUČENA TARA SIMOV UHVAĆENA SA NOVIM FRAJEROM: Emotivnim rečima otkrila da se pored OVOG MOMKA oseća SIGURNO!

Foto: Instagram.com

Nakon javnog raskida sa bivšim dečkom Danilom Raičevićem, Tara Simov je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj pozira sa misterioznim novim dečkom. Iako Tara nije potvrdila da je reč o njenom novom partneru, komentari ispod fotografije su se nizali, svi pohvaljujući par i izražavajući oduševljenje.

Mnogi pratioci su se oglasili ispod fotografije, izražavajući svoje simpatije prema novom paru. Spekulacije su brzo počele da kruže, a opis ispod fotografije u kom je Tara napisala: "Jedina osoba koja me ne mrzi na ovom svetu", dodatno je potpalio interesovanje javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 


Reakcije na objavljenu fotografiju sa misterioznim muškarcem nisu izostale. Mnogi su izrazili oduševljenje novim parom, ističući kako su savršen spoj. Komplimenti su se nizali, a mnogi su izrazili želju da Tara konačno pronađe sreću u ljubavi nakon turbulentnog perioda.

Tara Simov je postala poznata javnosti nakon učešća u popularnom rijaliti programu. Tokom svog učešća, privukla je pažnju gledalaca svojim šarmom i harizmom. Nakon izlaska iz rijalitija, Tara je aktivno pratila svoje fanove putem društvenih mreža, deleći sa njima delove svog svakodnevnog života.

 

 

 


Javnost je pažljivo pratila Tarin ljubavni život, posebno nakon raskida sa bivšim dečkom Danilom Raičevićem. Njihov raskid je izazvao veliku pažnju medija, te je svaki korak Tare Simov bio predmet interesovanja javnosti.

Iako su spekulacije o novom dečku Tare Simov uveliko prisutne, ona još uvek nije potvrdila da je reč o njenom novom partneru. Fotografija sa misterioznim muškarcem i dalje intrigira javnost, dok se fanovi nadaju da će Tara uskoro otkriti više detalja o svom ljubavnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
миле

07.05.2024 08:20

ko ovo moze da .....