NAŠEG PEVAČA DVAPUT HTELI DA SAHRANE! Proglasili ga MRTVIM, kupili mu kovčeg, a on svaki put OŽIVEO! Da se naježiš

Autor:

Zabava

18.10.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest Milutina Sretenovića Srete ježi do kostiju!

NAŠEG PEVAČA DVAPUT HTELI DA SAHRANE! Proglasili ga MRTVIM, kupili mu kovčeg, a on svaki put OŽIVEO! Da se naježiš

Foto: youtube/printsreen

Milutin Sretenović Sreta, pevač koji se proslavio u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", preminuo je u 75. godini 2021. Njegovo telo pronašle su kolege iz grupe "Mostar Sevdah Reunion" u hotelskoj sobi nakon koncerta u Makarskoj. Ovaj talentovani pevač, poznat po nesvakidašnjoj životnoj priči i velikoj volji za životom, napustio je svet iznenada, ali je iza sebe ostavio neizbrisiv trag.

Sretina životna priča odlikovala se neverovatnim borbama. Još kao novorođenče bio je na ivici smrti. Kada je imao svega 22 dana, Sreta i njegova majka bili su u zatvoru. Zbog teških uslova, kao beba je ozbiljno oboleo i prestao da diše. Lekar je tada rekao da je pitanje sata kada će umreti i molio je vlasti da puste njegovu majku kako bi mogla da ga sahrani. Komšije su pripremile mali sanduk, a majka izvezla pokrov, očekujući najgore. Međutim, dogodilo se pravo čudo – Sreta se vremenom oporavio i preživeo.

- Petnaest dana nakon boravka u zatvoru sam se razboleo. Pričali su da sam bio kost i koža, a imao sam samo dvadeset dva dana. Došao je lekar da me pregleda i video da skoro i ne dišem. Tada je rekao da bi bilo bolje da puste moju majku jer je pitanje sata kada ću da umrem. Lekar je molio da puste moju majku da me sahrani, komšije su napravile mali sanduk za mene, a majka je izvezla pokrov čekajući da umrem - prisetio se svojevremeno Sreta i dodao:

Republika

Foto: Printskrin

Milutin Sretenović Sreta umro u 75. godini

- Bog nije dao da umrem, vremenom sam se oporavio i čudom vratio u život.

Drugi put suočio se sa smrću nekoliko godina kasnije. Jednog jutra, njegova majka primetila je da ne diše i pozvala lekara, koji je konstatovao smrt. Spremili su sve za sahranu, ali dok je majka sedela pored njega u očaju, Sreta se iznenada pomerio i zaplakao. U šoku, brzo su pozvali lekara koji je potvrdio da je živ. 

- Majka je jedno jutro ustala i videla da ne dišem. Lekar joj je tada rekao da sam umro. Ponovo su mi napravili sanduk i spremali se da me sahrane. Ostavili su me u krevetu i dok je majka sedela pored mene i kukala, nije ni primetila da sam se okrenuo. Kada je videla, mislila je da je poludela. Brzo su otišli po doktora i konstatovali da sam živ, jer sam počeo da plačem. Tako su me dva puta sahranjivali - ispričao je Sreta pre nekoliko godina.

Republika

Foto: Printskrin

Milutina Sretenovića Sretu hteli da sahrane dva puta

Posle "Nikad nije kasno" – novi početak

Sreta je postao prepoznatljiv široj publici zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", koje pruža šansu starijim talentima. Njegov glas i harizma osvojili su mnoge, a nakon toga nastavio je karijeru nastupajući sa grupom "Mostar Sevdah Reunion". Govorio je da uživa u životu i svaku priliku koristi kao dar.

Nažalost, nakon koncerta u Makarskoj, sudbina je ovog puta bila neumoljiva. U noći nakon nastupa, Sreta je preminuo u hotelskoj sobi. Kolege iz benda pronašle su njegovo telo nekoliko sati kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading