POZNATI SE SJATILI NA KONCERT SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Pevači, harmonikaši i političari u prvim redovima! (GALERIJA)

Autor: G. D. / M. P.

Zabava

13.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurišićka spremna da zapeva na dobro poznatoj sceni!

POZNATI SE SJATILI NA KONCERT SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Pevači, harmonikaši i političari u prvim redovima! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Snežana Đurišić večeras u mts Dvorani održava prvi od dva koncerta koja je zakazala. Snežana ove godine obeležava 55 godina bogate muzičke karijere velikim solističkim koncertima. Za nekadašnji prostor Dvorane Doma sindikata je, kako kaže, vežu brojna sećanja, jer je na istom mestu davne 1971. godine, još kao veoma mlada, nastupila na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom "Imala je baka stotinu momaka". Na sceni mts Dvorane ćemo imati prilike da je vidimo ponovo, nakon što je septembra prošle godine bila gošća na koncertu Lepe Lukić. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

Među prvima je na koncert stigla njena porodica. Pevačicina majka Dara odabrala je roze elegantni komplet za ovu priliku, a ćerka Maja zelenu košulju. Javnost je prvi put mogla da vidi i Snežaninu unuku, čija je lepota sve oduševila. Maja je došla iz Amerike, zajedno sa svojom decom. Na koncertu se pojavio i Snežanin unuk.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodica Snežane Đurišić

Na koncert su stigle i Snežanine kolege, pevač Dragan Kojić Keba, pevačica Zorica Brunclik sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, harmonikaš Miša Mijatović, kompozitor Aleksandar Milić Mili, pevač Miroslav Ilić, roker Đorđe David, kao i političar Vladimir Đukanović i ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading