Snežana Đurišić ne prestaje da iznenađuje: Povukla potez o kome će se pričati

Autor:

Zabava

08.10.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana mnogo se piše o Snežani Đurišić, ali čuvena pevačica ne mari za tračeve, već se od njih "brani" onako kako najbolje ume - pesmom.

Snežana Đurišić ne prestaje da iznenađuje: Povukla potez o kome će se pričati

Foto: ST/Nemanja Pančić

Naime, estradna umetnica zakazala je već dva koncerta u MTS dvorani, za 13. i 14. oktobar, a njene fanove sigurno će obradovati i vest da će pred beogradskomn publikom zapevati i 11. oktobra, i to u čast pokojnih legendi narodne muzike Merime Njegomir i Predraga Cuneta Gojkovića.

Koncert iz serijala "Zvezde među zvezdama" počeće u 20 sati u Centru za kulturu Vlada Divljan, a osim Snežane, Merimine i Cunetove najveće hitove zapevaće i Ana Bekuta, Oliver Njego, Danka Stojiljković, Ivan Milinković, Biljana Petković i Aleksandar Tirnanić. U muzici vrhunskih izvođača publika može da uživa po ceni od samo 1.500 dinara, a ulaznice se mogu kupiti na www.ticket.rs i na blagajni Centra. 

Republika

Foto: SEMUS

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading