ZGODNI KOŠARKAŠ ŠUTNUO DŽEHVU?! Objava zabrinula fanove, pevačica OSTAVLJENA?! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maticov poslednji stori zbunio njegove pratioce!

ZGODNI KOŠARKAŠ ŠUTNUO DŽEHVU?! Objava zabrinula fanove, pevačica OSTAVLJENA?! (FOTO)

Foto: Instagram/maticrebec, Instagram/teodoradzehverovic

Slovenački košarkaš Matic Rebec (29), koji trenutno igra za naš FMP, dospeo je u žižu interesovanja domaće javnosti u junu prošle godine, kad se povela priča da je u tajnoj vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović. Sve je isplivalo na videlo kad je ona krenula da prati utakmice slovenačke Olimpije, klubu u kom je Matic tada igrao.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Teodora i Matic su uhvaćeni zajedno u januaru ove godine

Prvi put su uhvaćeni zajedno u januaru ove godine, kad je ih je ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila kako ulaze u istu zgradu nakon njene operacije. Kako se tada pisalo on ju je redovno obilazio i brinuo o njoj.

Međutim, kako su domači mediji pisali, Matic je insistirao da njih dvoje kriju da su zajedno, te se tako nije pojavio na proslavi njenog rođendana, a na promociju njenog albuma je došao krišom.

Sada je Matic izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama i to zbog poslednje objave. Naime, on je na svom storiju objavio svoju fotografiju iz sale, preko koje je na engleskom jeziku dopisao "Fokusiraj se na sebe".

Republika

Foto: Instagram.com

Rebecova objava koja je privukla veliku pažnju

Mnogi su shvatili da je ovim poručio da je ostavio Džehvu. "Au, raskinuli su?", "Je l' ovo on šutnuo Džehvu?", "Ovo siguno znači da je kraj", samo su neki od komentara na mrežama.

Podsećanja radi, Teodora je izbegavala da priča o Maticu, dok je njena majka Gordana svojevremeno otkrila više detalja o njemu:

- Mnogo je fin dečko, e sad, videćemo šta bude biće - rekla je Teodorina majka Gordana i otkrila tada da joj ćerkina veza deluje drugačije nego one u koje se pevačica ranije upuštala:

- Meni svaki bude na početku drag, jer ko voli moju ćerku, volim i ja njega. Mislim da je ovo sad nešto najozbiljnije do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading