PEVAČ PONUDIO SVOJU KUĆU KAO SKLONIŠTE ZA UGROŽENE U POPLAVAMA: Njegove reči DIRAJU pravo u srce (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno se oglasio na društvenim mrežama!

PEVAČ PONUDIO SVOJU KUĆU KAO SKLONIŠTE ZA UGROŽENE U POPLAVAMA: Njegove reči DIRAJU pravo u srce (FOTO)

Foto: X/Facts Prime/Printscreen, Printscreen/Youtube/Grand Online

Pevač Nenad Bogdanović, poznatiji kao Panki, pokazao je veliko srce i humanost nakon razornih poplava koje su zadesile Jablanicu i okolna mesta u Bosni i Hercegovini. Naime, nakon što je video razmere katastrofe, Panki se oglasio na društvenim mrežama i ponudio pomoć ugroženim porodicama.

Naime, pevač, koji se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", istakao je da je spreman da u svoju porodičnu kuću u Modriči primi jednu porodicu koja je ostala bez smeštaja nakon poplava, pružajući im krov nad glavom do Nove godine.

Kako je naveo u svojoj objavi, voljan je da pruži smeštaj, hranu, sredstva za higijenu, odeću i obuću porodici koja je pretrpela štetu usled poplava. Takođe, izrazio je spremnost da sam ode po ugroženu porodicu do Jablanice i vrati ih nazad kada se za to steknu uslovi.

- Rado bih u svoju porodičnu kuću u Modriči primio ugroženu porodicu do 4 osobe, prioritet s malom decom ili decom u školskom uzrastu iz Donje Jablanice, dok im se ne sanira šteta, maksimalno do Nove godine (tri meseca). Smeštaj (sprat kuće sa dve spavaće sobe), hrana i sredstva za higijenu - na moj račun. Takođe toj porodici poklanjam odeću i obuću, mušku i žensku, za decu bih kupio šta treba - napisao je Panki, te nastavio:

Republika

Foto: printscreen/facebook

Nenad Bogdanović Panki ponudio pomoć ugroženima

- Ako neko lično poznaje takvu porodicu, neka mi se javi na mesindžer ili neka me direktno spoji s njima radi konkretnog dogovora. Takođe sam spreman autom otići po njih do Jablanice ili dokle je prohodno i naravno vratiti ih kad se steknu uslovi. Slobodno delite na vašim profilima jer tako su veće šanse da vidi neko kome treba. Ja zaista ne znam baš nikog lično iz tih krajeva, ali verujem da će ovaj put društvene mreže pomoći - napisao je on, a mnogi su ga pohvalili zbog toga, a post je šerovan nekoliko desetina puta.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Grand Online

Nenad Bogdanović Panki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading