ZABRINJAVAJUĆE IZDANJE VUKA KOSTIĆA! Glumcu promenjen LIČNI OPIS, niko ne može da ga PREPOZNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta mu se desilo!

ZABRINJAVAJUĆE IZDANJE VUKA KOSTIĆA! Glumcu promenjen LIČNI OPIS, niko ne može da ga PREPOZNA! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznati glumac Vuk Kostić izazvao je pravu buru reakcija na društvenim mrežama objavom svoje fotografije na Instagram profilu. Naime, mnogi su primetili da glumac izgleda znatno drugačije nego ranije, te su se odmah pokrenule različite spekulacije o tome šta je uzrok takvom izgledu.

Dok jedni smatraju da je Vuk dobio veći broj kilograma, drugi su uvereni da je reč o fotomontaži. Fotografija je ubrzo postala viralna, a komentari i spekulacije su se samo nizali. Mnogi su izrazili zabrinutost za glumčevu promenu izgleda, dok su se drugi šalili na račun situacije.

Republika

Foto: instagram.com/vukkosticbadza

Vuk Kostić zabrinuo fanove svojim izgledom

Podsećanja radi, glumac Vuk Kostić je odrastao na beogradskom asfaltu, ali je u duši oduvek bio prirodnjak. Svaki slobodan trenutak koristi da provede u prirodi i radi ono što, pored glume, najviše voli, a to je lov i ribolov. Ipak, pozanto je da je Kostić boemska duša, pa ne čudi što je u samom srcu prestonice otvorio kabare klub. Međutim, već duže vreme mašta o tome da u potpunosti napusti Beograd i živi na selu. U planu mu je, kaže, i novi biznis koji želi da pokrene s kolegom Vojinom Ćetkovićem.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić

Nakon snimanja i rada u pozorištu Kostić voli da se otisne u ruralne predele i okruži se životinjama. Njegovo utočište je kučica na Mokroj Gori, gde pronalazi mir. Često ga tu posećuju i prijatelji, a sa jednim od njih planira da pokrene novi posao i spoji lepo i korisno.

Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading