EVO ŠTA JE PRONAĐENO U MILIČINOM TELEFONU! Čelnica ružičaste televizije IMALA MOMENAT NEPAŽNJE, otkrivena VELIKA PORODIČNA TAJNA Mitrovića!

Autor:

Zabava

18.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović zaboravila da zaključa privatni telefon!

EVO ŠTA JE PRONAĐENO U MILIČINOM TELEFONU! Čelnica ružičaste televizije IMALA MOMENAT NEPAŽNJE, otkrivena VELIKA PORODIČNA TAJNA Mitrovića!

Foto: ST/D. KADIĆ

Milica i Željko

Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, najavio je da će povodom proslave 30. rođendana televizije Pink biti organizovana serija izuzetnih događaja i iznenađenja. Proslava će uključivati brojne specijalne goste koji će dodatno obogatiti ovu značajnu godišnjicu. Mitrović i njegov tim su uložili ogroman trud tokom više od 40 dana kako bi pripremili sve za ovaj veliki događaj, uključujući pripremu emisija, lansiranje novih kanala i upotrebu najnovijih dronova. Posebnu pažnju posvetili su i Teatru Odeon, koji je otvoren u septembru i postao novi kulturni centar u regionu.

Teatar Odeon, novo kulturno središte u regionu, bio je u ponedeljak domaćin prestižne dodele Pinkovih nagrada u svom luksuznom prostoru. Ovaj događaj je okupio brojne značajne ličnosti iz sveta medija i zabave, pružajući im priliku da uživaju u vrhunskoj atmosferi i ekskluzivnim momentima. Ekipa portala Republika prisustvovala je ovom spektakularnom događaju i među prvim gostima zatekli smo renomirane ličnosti kao što su voditeljka popularne emisije "Elite" Maša Mihailović, poznatu kreatorku Dušicu Jakovljević, i proslavljenog dizajnera Batu Spasojevića. Tu su bili i muzičar Marko Kon, koji je došao u pratnji svoje supruge Milice, kao i popularni voditelj Žarko Lazić. Događaj ne bi bio potpun bez voditeljke Jovane Jeremić, koja je stigla sa Draganom Stankovićem i ćerkicom Leom. Svi prisutni svojim dolaskom dodatno su uveličali ovu posebnu priliku i doprineli veličini proslave.

Foto: ST/Dragan Kadić

Željko i Milica

Posebno su oduševili čitavu javnost Željko i Milica Mitrović, koji su bili u središtu pažnje tokom cele večeri. Željko je izveo ekstravagantnu koreografiju i radosno pozirao pred foto-reporterima, dok su oboje bili stilizovani u crnu garderobu, pleneći svojom pojavom i elegancijom.Milica i Željko su se pokazali kao snažna podrška jedno drugome, kontinuirano pokazujući koliko su ujedinjeni i koliko se međusobno podržavaju u privatnom i profesionalnom životu.

Milica je nakon svečane dodele u jednom trenutku napravila kratku pauzu od gužve i ljudi, a taj trenutak je bio zabeležen kamerama. Međutim, na fotografiji koju je Milica podelila na svom Instagram profilu, pažnju nije privukao njen vitak stas niti besprekoran osmeh, već otključan mobilni telefon, na kojem se mogla videti pozadina sa fotografijom na kojoj su bile Milica i njena ćerka. Ovim detaljem čelnica najpopularnije televizije pokazala je koliko joj je porodica važna i koliko ceni svoj privatni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading