ISTINA O NESTANKU RADE RADENOVIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA: Voditeljka uživo u emisiji otkrila sve detalje o kojima javnost GODINAMA BRUJI!

Autor:

Zabava

17.09.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Radenović otkrila istinu o njenom povlačenju iz medija.

Nakon petogodišnje pauze, popularna voditeljka Rada Radenović vratila se na male ekrane, iznenadivši mnoge svojim povratkom. Emisija "City", koja je obeležila jedan period televizijske scene, sada se emituje na Narodnoj televiziji, a Rada je odlučila da otkrije javnosti razloge svog povlačenja sa scene i šta je radila tokom tih pet godina.

Rada je u "Amidži šou" otkrila da se povukla sa scene kako bi se posvetila drugim stvarima u životu. Tokom pauze, bavila se PR-om i svojom porodicom, posebno sinom koji je sada u srednjoj školi. Ovaj period njenog života predstavljao je važnu fazu u odgoju njenog sina, a Rada je istakla da je to bila prioritetna obaveza kojoj se posvetila sa puno ljubavi i pažnje.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Rada Radenović Amig show

 

- Izgleda da jesam, od 2001. godine tačnije, to je 23 pune godine i veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ove velike porodice - rekla je Rada.

- Nestala sam na pet godina, bavila sam se nekim drugim stvarima, malo PR-om, malo mojom malom porodicom, mojim sinom, on je sada srednja škola, a ja sam ga u periodu moje pauze izvela što bezbolnije na pravi put - rekla je Rada.


Rada je naglasila da je porodični život bio ključni razlog za njen privremeni odlazak sa televizijske scene. Kao majka, želela je da obezbedi stabilno okruženje i podršku svom sinu tokom osetljivog perioda odrastanja. Njen angažman u ulozi majke van javnog oka predstavljao joj je izuzetno važan deo života, a sada se sa ponosom vraća poslu koji voli.

Povratak emisije "City" na male ekrane, sada na Narodnoj televiziji, označio je i povratak Rade Radenović na scenu. Njen doprinos televizijskoj industriji tokom proteklih 23 godina obeležio je mnoge generacije, a njen povratak je dočekan sa oduševljenjem među vernim fanovima emisije.

Rada Radenović je još jednom pokazala svoju svestranost i posvećenost porodici, ali i strasti prema novinarstvu i televiziji. Njen povratak na male ekrane predstavlja veliku radost za mnoge, a njena autentičnost i profesionalizam i dalje su nešto što je čini jedinstvenom u svetu televizije.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading