O TETOVAŽI ANE KORAĆ DANAS SVI PRIČAJU: Emotivna slika srušila internet - evo koje je značenje! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać uradila je tetovažu koja je sve raznežila.

O TETOVAŽI ANE KORAĆ DANAS SVI PRIČAJU: Emotivna slika srušila internet - evo koje je značenje! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Multimedijalna ličnost Ana Korać ponovo je privukla pažnju javnosti svojom najnovijom objavom na Instagram profilu. Naime, Ana je podelila fotografiju svoje nove tetovaže, a ono što je sve raznežilo jeste motiv koji je odabrala - lik svog malenog naslednika u naručju.

Nakon što je Ana podelila sliku tetovaže, fanovi su se oduševili njenom gestom i brzo su počeli da ostavljaju brojne lepe komentare ispod objave. Mnogi su istakli koliko im se dopada Anina nova tetovaža i kako smatraju da je ovo divan način da pokaže svoju ljubav prema detetu.

 

 


Nakon što je slika tetovaže osvanula na društvenim mrežama, brojne javne ličnosti su takođe uputile reči podrške i divljenja Ani za hrabrost i emotivnu dubinu koju je pokazala svojom novom tetovažom. Svi su se složili da je ovo gest koji će zauvek ostati urezan u Aninu kožu, simbolizujući neizmernu ljubav prema njenom detetu.

 

 


Ova gesta Ane Korać još jednom potvrđuje koliko tetovaže mogu biti više od ukrasa na telu, već pravo oslikavanje emotivnih trenutaka i važnih ljudi u životu. Tetovaže često imaju duboko emotivno značenje za nosioca, a Anina nova tetovaža je savršen primer kako umetnost na koži može preneti snažnu poruku ljubavi i emotivne povezanosti.

Ana Korać je svojom novom tetovažom poslala snažnu poruku ljubavi prema svom nasledniku, ističući važnost porodičnih veza i večne povezanosti sa svojim detetom. Njen gest je naišao na veliku podršku i divljenje javnosti, pokazujući da emotivne vrednosti i umetnost mogu biti sjedinjene na jedinstven i dirljiv način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading