OVO SU SVE LJUBAVI DUŠKA TOŠIĆA: Soraji kupio narukvicu od 60.000 EVRA, a ovu Karleušinu KOLEGINICU zaveo je na proslavi GODIŠNJICE braka (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić razveli su se nakon 16 godina braka, a da je fudbaler jedan od najpoznatijih švalera na javnoj sceni, potvrdila je i pevačicina majka, koja mu je prva dodelila taj epitet!

OVO SU SVE LJUBAVI DUŠKA TOŠIĆA: Soraji kupio narukvicu od 60.000 EVRA, a ovu Karleušinu KOLEGINICU zaveo je na proslavi GODIŠNJICE braka (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images, printscreen/instagram

Muzička zvezda Jelena Karleuša razvela se sporazumno od bivšeg fudbalera Duška Tošića nakon 16 godina braka. Par ima dve ćerke, Atinu i Niku, a sva imovina stečena tokom braka biće preneta na njih, dok je Jelena dobila starateljstvo nad ćerkama. Inače, iako je javnost nedavno brujala o Karleušinom novom partneru, godinama unazad se pisalo da je Tošić neveran, a Jelenina pokojna majka Divna svojevremeno je to javno i rekla. 

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razveli nakon 16 godina braka

Kako su domaći mediji svojevremeno pisali, Duško je bio povezivan sa mnogim ženama iz javnog života, i to dok je bio u braku sa pop divom. Jedna od najpoznatijih priča je njegova navodna afera sa Sorajom Vučelić, koja je trajala oko godinu dana, u periodu kada je Karleuša bila bliska s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Mediji su izveštavali da je Tošić tokom tog perioda boravio u Turskoj sa Sorajom i obasipao je skupocenim poklonima. Pored brendirane garderobe i cipela, među njima se navodno našla i narukvica od 60.000 evra, o čemu su domaći mediji takođe pisali.

Republika

Foto: Instagram.com

Soraja Vučelić je navodno bila u vezi s Duškom Tošićem

Osim Soraje, među njegovim navodnim ljubavnicama bile su i manekenke Ana JovanovićVladana Railić, kao i Marija Andonovska iz Makedonije, koja se našla u spotu pokojnog Tošeta Proeskog 2004. za pesmu "Life". Navodno, sa prosljavljenim sportistom je povezivana i voditeljka Sanja Radinović.

Republika

Foto: instagram.com/s___v.r_____

Vladana Railić

Sofija Šašić, ćerka folkera Željka Šašića i modne kreatorke Sonje Vuksanović, inače Karleušina prijateljica, takođe je bila povezana s Tošićem. Ipak, iako je Šašićeva to odmah demantovala, navodna afera izazvala je prekid prijateljstva između Jelene i Sonje, što je potvrđeno kada ju je pevačica uklonila iz liste pratilaca na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com

Sofija Šašić povezivana s Duškom Tošićem

Krajem prošle godine u medijima je poput bombe odjeknula vest da Tošić ima aferu sa pevačicom Katarinom Inom Gardijan, s kojom je fudbaler viđen nekoliko puta na istim lokacijama, a prema rečima navodnog izvora, delovali su poprilično blisko.

Iako se o njihovom navodnom odnosu malo zna, ono što je posebno interesantno jeste da je Ina pevala na Duškovoj i Jeleninoj proslavi deset godina braka koju su obeležili 2016. godine, a snimci sa žurke koja je održana u jednom prestoničkom restoranu na Senjaku kružili su društvenim mrežama. 

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić, Printscreen/kurir tv

Ina Gardijan je navodno bila jedna od Tošićevih ljubavnica

Podsećanja radi, Divna, majka Jelene Karleuše, je u jednom rijalitiju pre nekoliko godina rekla pevačici Zorici Marković da je njen zet "švaleraj neviđeni".

Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uvo, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj deo "bogati Amerikanac" - odgovorila je tada Divna Markovićevoj koja joj je prenela reči vidovnjaka kako će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, kom će navodno roditi ćerku.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com/ PlanetaWebTeam

Divna Karleuša i Zorica Marković pričaju o Jeleni i Dušku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading