Jelena Rozga izazvala pometnju objavom na društvenim mrežama: Pop zvezda najavila 5. KONCERT U SAVA CENTRU 28. DECEMBRA, ULAZNICE U PRODAJI OD DANAS!

Autor:

Zabava

16.09.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je prethodno rasprodala četiri koncerta u Sava Centru!

Jelena Rozga izazvala pometnju objavom na društvenim mrežama: Pop zvezda najavila 5. KONCERT U SAVA CENTRU 28. DECEMBRA, ULAZNICE U PRODAJI OD DANAS!

Foto: Skymusic

Miljenica domaće publike, Jelena Rozga, ne prestaje da iznenađuje. Iako se zna da je njena popularnost u Srbiji ogromna, retko ko je mogao da očekuje da će čak četiri koncerta u Sava Centru biti rasprodata bez ijedne reklame, a još manje da će Rozga najaviti i peti!

Na radost armije fanova, Jelena je sinoć putem društvenih mreža otkrila da će se njen peti koncert u Sava Centru održati 28. decembra.

U svojoj emotivnoj poruci, Rozga je napisala: "Moje najdraže doba u godini su božićni i novogodišnji blagdani, moje najdraže mjesto na svijetu je bina, a zbog vas, dragi moji, radimo i 5. koncert u Sava Centru i to 28.12. Volim vas do neba, mojoj sreći nema kraja."

U istom postu najavila je i početak prodaje ulaznica danas u 15 časova, što je izazvalo lavinu reakcija. Komentari oduševljenih obožavalaca samo su se nizali: „Samo nebo ti je granica“, „ Rozgina rezidencija u Beogradu >>> Adele u Munichu“, „Jel vrijeme da okrunimo kraljicu Balkana?“, „Najbolja“, „Da otvoriš ne znam koliko sve bi se rasprodalo jer si najbolja“, „Prava Lavica“, a objava je u prvih nekoliko sati prikupila preko 10 hiljada lajkova!

Jelena je prethodno rasprodala četiri koncerta u Sava Centru (20, 21, 26. i 27. decembar), a ulaznice za peti koncert 28. decembra dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading