ŠOK SNIMAK JELENE ROZGE! Pevačicu isprva niko nije prepoznao! Evo kako je tada izgledala, svi se pitaju samo jedno! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica danas važi za lepoticu, a već tada su joj predviđali veliku karijeru.

ŠOK SNIMAK JELENE ROZGE! Pevačicu isprva niko nije prepoznao! Evo kako je tada izgledala, svi se pitaju samo jedno! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Jelena Rozga

Pevačica Jelena Rozga, koja danas važi za jednu od najlepših pevačica na Balkanu, prošla je kroz značajnu transformaciju od svojih tinejdžerskih dana do danas.

Snimak koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama pokazuje kako je izgledala sa samo 17 godina, a mnogi bi se iznenadili njenom transformacijom. Danas je prepoznatljiva po nežnom stilu i plavoj kosi, često upoređivana sa živom barbikom.

 

Jelena Rozga je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na takmičenju "Zvuci Jadrana" gde je izvela pesmu „Ti si želja mog života” grupe „Magazin”. Sa 27 godina duge i uspešne karijere, ona je ostavila dubok pečat na muzičkoj sceni. Mnogi kažu da je njen talenat i harizma i dalje neosporno prisutna nakon tri decenije, a njene pesme očaravaju publiku širom regiona.

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

Nekada je Rozga bila balerina pre nego što je postala pevačica. Nedavno je na Instagramu podelila snimak svog prvog javnog nastupa na muzičkom takmičenju „Dora” u Opatiji, gde se birala pesma za Evroviziju 1996. godine. Ovaj video je bacio svetlo na njene skromne početke i pokazao koliko je daleko stigla od tada.

Foto: ATAImages

Jelena Rozga

Iako je poznata javna ličnost, Jelena Rozga čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Malo se zna o njenom privatnom životu, ali ono što je sigurno jeste da je njena transformacija od tinejdžerke do zrele žene fascinantna.

Snimak koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama definitivno je bacio novo svetlo na Jeleninu prošlost i pokazao kako je ona izrasla u ikonu lepote i muzike koja je danas.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading