Novi rekord na pomolu? Jelena Rozga najavila četvrti koncert u Sava Centru, još jedan spektakl zakazan za 27. decembar

Autor:

Zabava

21.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaznice od danas u prodaji!

Novi rekord na pomolu? Jelena Rozga najavila četvrti koncert u Sava Centru, još jedan spektakl zakazan za 27. decembar

Foto: Skymusic

Jelena Rozga

Nakon što su prva tri koncerta bila rasprodata u rekordnom roku i to bez ikakve reklame, popularna hrvatska pevačica Jelena Rozga danas je najavila i svoj četvrti koncert u beogradskom Sava Centru!

Novi datum je 27. decembar, a beogradska publika još jednom je pokazala koliko je željna njene muzike, uz jasnu poruku – da je Jelena omiljeni izvođač u glavnom gradu Srbije.

Ono što dodatno potvrđuje Rozgin status omiljene muzičke zvezde jeste i činjenica da je popularna Splićanka pre samo godinu i po dana održala veliki koncert u Beogradskoj areni u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“, za koji je vladalo ogromno interesovanje. Njena harizma, emotivni nastupi i energija na sceni osigurali su joj vernu bazu fanova koja se raduje svakom njenom dolasku u Beograd.

Povodom najave četvrtog koncerta, Jelena je izjavila: „Presretna sam sto se traži karta više, puno mi ovo sve znači,  energija i ljubav koju dobijam od publike ne mogu se opisati rečima. Neizmerno se radujem još jednom koncertu u Beogradu“.

Očekuje se da će i ovaj nastup biti rasprodat u rekordnom roku, a ulaznice za predstojeći koncert u organizaciji Skymusic-a dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading