ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA KOJE PEVAČICE POSEĆUJU VRAČARE! Folkerka progovorila o tajnim ritualima koleginica! Ovo niko nije znao!

Autor:

Zabava

16.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje je da me niko ne vuče za jezik! Znam pevačice koje su spremne da plate mnogo novca za takve stvari!

ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA KOJE PEVAČICE POSEĆUJU VRAČARE! Folkerka progovorila o tajnim ritualima koleginica! Ovo niko nije znao!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Pevačica Zorica Marković kaže da provereno zna za neke koleginice koje redovno idu kod magova i vračara, da im proriču sudbinu i da su spremni dosta da plate za takve stvari. Folkerka je za Republiku ispričala šta je sve čula, te se i ogradila time da to nikada nije praktikovala.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković

 

- Zlata Petrović zna da gleda u šolju, ali se mi to više zezamo kad se sastanemo da pijemo kaficu. Ima na estradi vračara i gatara koliko hoćeš! Bolje da ćute sve što me prozivaju, počevši od Goce Lazarević, preko drugih. Mogu da im napravim haos u životu ako o svemu progovorim! Bile su na raznim mestima, kod raznih magova da im proriču sudbinu. Bolje je da me niko ne vuče za jezik! Znam pevačice koje su spremne da plate mnogo novca samo da odu i da im gledaju tamo i gataju u ko zna šta sve - rekla je Zorica. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika

Zorica Marković i Goca Lazarević

 

Nakon što je govorila o koleginici Zlati, Zorica nije mogla, a da ne prokomentariše Jovana Pejića, njenog sina, koji je sada ušao u Elitu 8.

Foto: Dragan Kadic, Foto: Nemanja Pančić, Estock

Jovan Pejić, Zoran Pejić i Zlata Petrović

 

- Joca je presladak dečko i mnogo liči na oca. Fino je dete i neka ga u Eliti, neka se tamo malo kali. Bez obzira na to šta ko misli o rijaliti programima, nje tamo nimalo lako. Mislim da će mu sve to dobro doći, tako da realno, jedna lepa priča. Izaći će svakako sa više iskustva ili sa jednim više. On je fin dečko i ne sumnjam da će tamo dobro da se snađe i da će da stvori svoj krug ljudi oko sebe, koji će da mu prija. Ne treba da bude svađali, a ako mu neko bude dirao roditelji sigurna sam da će reagovati, jer znam i kakav je napolju po tom pitanju. Svako od nas bi naravno svoje branio, to je skroz normalno - rekla je pevačica iskreno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading