KARLEUŠA SE OBRATILA RODITELJIMA UBICE IZ "RIBNIKARA": "Da je meni neko UBIO dete, ne bih razmišljala koliko ima godina"

Autor:

Zabava

16.09.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kalreuša progovorila o stravičnom masakru u ,,Ribnikaru" koji se desio!

KARLEUŠA SE OBRATILA RODITELJIMA UBICE IZ "RIBNIKARA": "Da je meni neko UBIO dete, ne bih razmišljala koliko ima godina"

Foto: ST/Dragan Kadić, M.M./ATAImages, Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša danas se prvi put pojavila nakon što se tokom jučerašnjeg dana obratila javnosti i otkrila da je potpisala papire za sporezumni razvod braka sa Duškom Tošićem

Jelena je u emisiji otvorila dušu i o velikom zločinu koji je zadesio Srbiju. Naime, Karleuša je vrlo otvoreno progovorila o stravičnom masakru koji se desio u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar".

- Za početak smatram da javna ličnost kao ja treba da ima svoje mišljenje i stav ako on pravi jednu dobru atmosferu i čini pravu stvar. Tako sam ja prošle godine bila neko ko je vrlo glasno i jasno pričala na ovu temu. Mali ubica je godište moje ćerke i kada se sve to desilo, mene je kao majku jako potreslo. S druge strane, meni da je neko ubio dete ne bih imala razmišljanja o tome koliko ubica ima godina. Kao roditelj smatram da je moje dete slika i prilika onoga kakvog sam ga oformila, podigla, kao glina od nule. Roditelji su vrlo odgovorni jer ne može roditelj da ne zna šta je u glavi njegovog deteta. Ja znam šta moje dete u svakom trenutku misli - rekla je Karleuša za Kurir. 

 

Foto: Antonio Ahel/ATA

Jelena Karleuša pozira

- Ja sam bila dobar učenik, nisam bila štreber, nego sam učila. Ko me malo bolje poznaje zna da sam sve kontra od onoga što bi ljudi rekli - rekla je Jelena za Kurir, pa je nastavila o svojim ćerkama:

 

- Da se dotaknemo teme od malopre, ja mojoj deci ništa ne branim, kao ni meni majka što nije branila, ali me je naučila da nikada nisam zapalila cigaru, nikada nisam slagala, nikada nisam kasnila, to je do vaspitanja, kako vaspitaš svoje dete, onda ne treba da brineš o školi, društvu i negativnog uticaja bilo koje vrste, one su dve male device, ali su osećajne, ali jako na mestu, vrlo skromne i odmerene, ali sve ide iz kuće. Ja sam ih vaspitala da budu vredne, radne, da budu skromne, iako mama nije skromna i da apsolutno mogu da im verujem, možda sam tu malo i preterala, jer one meni kažu da iu na sprat, ali ispada da sam ja kontrolfrik, ali nisam, nego je do vaspitanja, takve su. Otac ne neophodan, ali majka je ta koja je koren, ono što čini jednu osobu, bit svake osobe je majka - obrazložila je Jelena u emisiji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading