PRVO OGLAŠAVANJE NIKE TOŠIĆ NAKON RAZVODA KARLEUŠE I DUŠKA: Otkrila kako se oseća u JEKU SKANDALA roditelja! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić dobro podnosi situaciju.

PRVO OGLAŠAVANJE NIKE TOŠIĆ NAKON RAZVODA KARLEUŠE I DUŠKA: Otkrila kako se oseća u JEKU SKANDALA roditelja! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je uzburkala javnost svojom objavom na društvenim mrežama u kojoj je otkrila detalje o razvodu od fudbalera Duška Tošića. Nakon što je prva dala saopštenje o razvodu, Karleuša je istakla da je sama potpisala sporazumni razvod braka posle 16 godina, te da je starateljstvo nad njihovom decom pripalo njoj.

Nakon Karleušinog saopštenja, Duško Tošić se takođe oglasio javno, izjavivši da bi voleo da sa Jelenom ostane prijatelj. Ova izjava je izazvala dodatno interesovanje javnosti i medija za dalji tok događaja.

Republika

Foto: Instagram.com

Nika Tošić Instagram

 


U jeku ovih dešavanja, njihova mlađa naslednica, Nika, aktivna na društvenim mrežama, objavila je sliku na Instagram storiju na kojoj pozira nasmejana iz restorana. Njen post izazvao je veliku pažnju javnosti, koja sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj situacije.

U zvaničnom saopštenju, Karleuša je otkrila da se sva zajednička imovina stečena u braku vodi na njihovu decu, Atinu i Niku, dok je istakla da je starateljstvo nad njima pripalo njoj. Ova informacija je izazvala brojne reakcije i spekulacije u javnosti.


Jelena Karleuša je javno izrazila zahvalnost Duškovoj majci, ističući da je ona godinama pružala ljubav i podršku, te da je duboko saoseća sa njom zbog svega kroz šta prolazi. Ova izjava je dodatno humanizovala javnu sliku ovoj poznate ličnosti i izazvala simpatije kod mnogih.

Sve ove informacije privukle su veliku pažnju javnosti i medija, te se sa nestrpljenjem očekuju dalji detalji i komentari u vezi sa ovim razvodom.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading