OVAKO JE IZGLEDAO BRAK KARLEUŠE I TOŠIĆA: Danas su se RAZVELI, a jednu STVAR mu nikada nije OPROSTILA!

Autor:

Zabava

15.09.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 16 godina, Jelena Karlreuša i Duško Tošić stavili su tačku na brak.

OVAKO JE IZGLEDAO BRAK KARLEUŠE I TOŠIĆA: Danas su se RAZVELI, a jednu STVAR mu nikada nije OPROSTILA!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Jelena Karleuša, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, sporazumno se razvela od fudbalera Duška Tošića nakon 16 godina braka. Par ima dve ćerke, Atinu i Niku, a prema pevačicinim rečima, sva imovina koju su stekli tokom braka biće preneta na njihove naslednice, dok je starateljstvo nad ćerkama povereno njoj. Jelena i Duško su se venčali 28. juna 2008. godine.

Karleuša je otvoreno govorila o problemima u braku, a jednom prilikom je istakla da joj nedostaje "emocionalna i mentalna podrška" od strane svog sada već bivšeg partnera. Kako je tada objasnila, Tošič nije bio muškarac koji je mogao da isprati njen korak, kao i da je neretko potpadao pod uticaj mišljenja javnosti.

- Dušku stvarno više ništa ne zameram. Žao mi je što nije mogao da prati ženu kao što sam ja, što nije bio dovoljno jak mentalno i emotivno. Ja sam, ipak, žena za koju je potrebno imati veliku petlju, veliko srce i visoki nivo inteligencije da bih se ja za početak razumela, volela na pravi način jer ja sam uvek bila vanzemaljac - istakla je Jelena nedavno, preneo je Informer, a zatim dodala:

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša se razvela od Duška Tošića

- Ako to neko ne zna da shvati na pravi način, on pada pod uticaj, a da ja živim sa nekim kome stalno treba da objašnjavam da mišljenje javnosti ne treba da bude ono što moj partner misli o meni. Ako to treba ja da objasnim, onda je to veliki problem.

Iako tada nije otkrivala mnogo detalja, Jelena je potvrdila da ima novog partnera.

- Mogu da kažem da postoji, ali sve u svoje vreme. Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina, i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom - zaključila je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razveli nakon 16 godina braka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading