OVO SE LEČIĆU DESILO PRE UDESA! Glumac otkrio šok-detalje saobraćajke! Evo šta je ukazivalo na to da će da nastane problem!

Autor:

Zabava

16.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumcu je odmah ukazana pomoć!

OVO SE LEČIĆU DESILO PRE UDESA! Glumac otkrio šok-detalje saobraćajke! Evo šta je ukazivalo na to da će da nastane problem!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Glumac Branislav Lečić imao je juče rano saobraćajnu nezgodu, kada je izgubio kontrolu nad vozilom usled kiše i loših uslova na putu. On je za Republiku otkrio u kakvom je stanju, pa nam je objasnio da je povredio lakat leve ruke, ali da je srećom dobro. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Branislav Lečić

 

Kako smo uspeli da saznamo, a što je glumac i potvrdio po dolasku u bolnicu, on je imao vrtoglavice u više navrata dok je vozio pa je i to pored loših uslova na putu dovelo do udesa.

Foto: printscreen/K1 Televizija

Branislav Lečić

 

- Lečiću se mantalo u glavi i nekoliko puta je spomenuo problem sa pritiskom. Vremenske prilike jesu juče bile teške, tako da je bilo dosta intervencija zbog iste stvari. Nesvestica nije retka pojava, a Lečić je odlično reagovao u uslovima koji nisu bili nimalo laki. Povrede koje ima brzo su sanirane - rekao je za naš portal izvor iz bolnice. 

Foto: Printscreen/Wikimedia/Srđan Popović

Branislav Lečić

 

Podsećamo, glumac nam je rekao šta se tačno desilo čim je stigao u Urgentni centar.

Na gazeli se sve desilo i sada sam u Urgentnom centru.Ispituju me doktori, pritisak i tako dalje, srce, ultrazvuk i skener, znate već kakva je procedura. Nije ništa strašno, Bogu hvala. Samo sam malo udario lakat leve ruke i auto je ugruvan. Izgubio sam kontrolu nad vozilom, ali je najbolje što nikoga nisam povredio. Znate kako je vreme danas, kiša, malo mi se verovatno zamantalo i pritisak se promenio u glavi, pa je na trenutak to izazvalo sve ovo. Kao da je otišla svest na trenutak - objasnio je juče Branislav za Republiku. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading