SREĆNE VESTI! Udaje se Edita Aradinović! Pevačica otkrila DATUM svadbe!

Autor:

Zabava

15.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović prvi put otvorila dušu o ljubavnom životu.

SREĆNE VESTI! Udaje se Edita Aradinović! Pevačica otkrila DATUM svadbe!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Edita Aradinović otkrila je da je u stabilnoj vezi već šest godina i da planira venčanje sa svojim dečkom. Ističe da je ljubavna situacija izuzetno dobra i da će možda već sledeće godine organizovati svadbu.

Ona naglašava da ne želi da eksponira svog dečka, kao ni svoj ljubavni život uopšte. Takođe, ističe da ni decu sutra ne bi eksponirala i da će verovatno tada imati privatni profil sa samo 20 ljudi, na kojem će deliti slike svakodnevnog života.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Edita Aradinović

 


Edita ističe da je u stabilnoj vezi već šest godina, te da je njihova ljubavna situacija izuzetno dobra. Ova informacija izaziva pažnju javnosti, budući da je pevačica veoma privatna kada je u pitanju njen ljubavni život. Takođe, činjenica da planira venčanje sa partnerom sa kojim je toliko dugo u vezi svakako je tema koja intrigira mnoge.

Ističe da ne želi da eksponira svog dečka, kao ni svoj ljubavni život uopšte. Ova izjava dodatno budi interesovanje javnosti, jer je retkost da javne ličnosti tako čvrsto čuvaju svoju privatnost, pogotovo kada je reč o ljubavnom životu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Edita Aradinović

 

- Ljubavna situacija je dobra. Već šest godina je dobra. Kako smo krenuli, svadba će možda već sledeće godine. Nisam kačila slike sa momkom, ako još to treba da radim, ja ne znam. Ne eksponiram ljubavni život. Ni decu sutra ne bih eksponirala. Verovatno ću tada imati neki svoj profil privatni sa 20 ljudi, gde ću svaki dan kačiti slike - istakla je ona u emisiji kod jutjubera Luxa. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading