POLICIJA OPKOLILA NATAŠU BEKVALAC! Nakon nastupa u Vršcu nastao HAOS, procurile šok fotografije sa lica mesta!

Autor:

Zabava

15.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se čeka zvanično saopštenje ili reakcija Nataše Bekvalac, javnost ostaje u neizvesnosti iščekujući nove informacije o događaju koji je pokrenuo brojne spekulacije.

POLICIJA OPKOLILA NATAŠU BEKVALAC! Nakon nastupa u Vršcu nastao HAOS, procurile šok fotografije sa lica mesta!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Republika

Nataša Bekvalac je sinoć oduševila publiku na koncertu održanom u okviru manifestacije "66. Dani berbe grožđa" u Vršcu. Iako je kiša neprestano padala, Vrščani su u velikom broju došli na Trg Svetog Teodora Vršačkog kako bi uživali u nastupu popularne pevačice.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Stori Nataše Bekvalac

Fotografija koja je izazvala pažnju javnosti

Nakon sjajnog nastupa, Nataša je podelila fotografiju na svom Instagram profilu koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Na slici se vidi pevačica okružena pripadnicima policije, a u opisu fotografije je napisala: "I naravno, kao i svaki put, završili smo slavno..." Ova objava izazvala je brojne spekulacije o tome šta se zaista dogodilo i zašto su policajci stajali oko pevačice.

Do trenutka pisanja ovog teksta, Nataša se nije oglašavala sa pojašnjenjima, ostavljajući javnost u neizvesnosti o okolnostima pod kojima je nastala ova fotografija.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Stori Nataše Bekvalac

Spekulacije o događaju

Nakon što je fotografija postala viralna, mediji su počeli da šire različite spekulacije o tome šta se zaista dogodilo te večeri. Neki su sugerisali da je došlo do incidenata tokom koncerta, dok su drugi spekulisali da je policija bila prisutna radi obezbeđenja pevačice usled nekih pretnji ili incidenata koji su se dogodili pre ili posle koncerta.

S obzirom na veliku popularnost Nataše Bekvalac, svaka njena objava na društvenim mrežama izaziva veliku pažnju javnosti, a ova fotografija nije izuzetak.

Reakcija javnosti

Fotografija je izazvala različite reakcije javnosti, od zabrinutosti za bezbednost pevačice do radoznalosti o tome šta se zapravo desilo te večeri. Mnogi fanovi su iskazali podršku Nataši i nadaju se da će uskoro saznati prave okolnosti koje su dovele do ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading