ŠABANA NE PEVAM, NEĆU DA SE BRUKAM! Isak Šabanović u ISPOVESTIMA progovorio o narodnjačkom repertoaru i bakšišu!

Autor:

Zabava

03.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu video ispovest pogledajte na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Pevač koji je rokenrol doneo na velika vrata muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Isak Šabanović, u emisiji "Ispovesti" otkrio je da u početku nije imao nijedan narodnjak u svom repertoaru, a kasnije se to promenilo.

Foto: Republika

Isak Šabanović

Naime Isak je ostao dosledan tome da pesme Šabana Šaulića peva samo za svoje uši, jer smatra da nema trilere koji su neophodni da bi se izneo bilo koji hit kralja narodne muzike.

- Pevam Tomu Zdravkovića, Džeja Ramadanovskog, Šabana Šaulića ne, ne bih baš toliko da se brukam. Za sebe da, ali za druge ne, da me ne vrate na fabrička podešavanja, ja nemam te trilere. Nastupao sam bez ijednog narodnjaka i kao takvog su me prihvatili u početku, međutim, posle nisu. Morao sam da se prilagođavam, pa sam počeo s Acom Pejovićem, Sinanom Sakićem. Sad mi kažu da sam prodao rokenrol, ko sam ja da prodajem ili kupujem rokenrol, ja sam ga pokušao spasti kad su svi skočili na mene one noći u finalnoj emisiji, tad je bilo to - rekao je Isak, koji priznaje da se ljudi jednako uhvate za džep kad su u pitanju i rokenrol pesme.

- Ja sam imao bakšiš i s rokenrolom, što me je čudilo. Ajde "Napile se ulice", evo 100 evra, ajde "Da te bogdo ne volim", isto tako. Taj neko ko je naumio on će dati pare i na rasvetu ako treba, mada ima i onih kojima izvučeš i poslednji dinar iz džepa, takve najviše volim. Mene klub gde nastupam plaća da tebi bude dobro, tako da se dešavalo i da odbijem bakšiš, nema potrebe za tim - tvrdi Šabanović.

Foto: Republika

 

Inače, Isak tvrdi da je imao problema s tremom u početku, kao i s tim da mnoge kolege nisu pričale s njim, jer ga je pratio glas zvezde

- S druge strane, drugi takmičari nisu pričali s mnom, za njih sam bio zvezda, arogantan, čak su se braća Kazići kladili da se neću pojaviti na žurki koju su pravili takmičari. Ne mogu reći da se družim s članovima žirija, oni su mnogo veći od mene u svakom smislu. S Milijem se čujem i vidim, i s ostalima povremeno. Od Viki sam dobio savet da se ne menjam, jer su shvatili da nisam kvaran, trudili su se da uradim što je protiv moje volje, a dobro za posao, a ja ne umem tako. Bilo mi je otišlo zdravlje, išao sam gde je trebalo da idem, ostaviću za sebe gde. Kad sam se povukao na pola godine, shvatio sam da sam gori nego što sam bio, nije me bilo u medijima, ali sam nastupao. Tad sam za mnoge bio alkoholičar, narkoman, a nisam nikad poleteo, uvek sam bio čvrsto na zemlji, ali nisam umeo da hodam tim estradnim tlom. Tad su mi se vratile priče Marije Šerifović o trnovitom putu, što sam osetio i na svojoj koži, međutim, nisam mogao kako ja hoću. Kad počnem ovako da pričam, zvučim kao psihički bolesnik, ali neko ko me zna celog života, kaže da se nisam promenio i to mišljenje cenim. Nije me nikad bilo stid onoga što jesam, već onog što nisam - priznao je pevač, koji se pre pevanja bavio trgovinom i ugostiteljstvom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading