SANDRA AFRIKA PRIZNALA SVE O AFERI SA PRIJOVIĆKINIM MUŽEM: "On je sjajan muškarac, oženjen je, a pisao mi je"

Autor:

Zabava

15.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika priznala sve o odnosu sa Filipom Živojinovićem.

SANDRA AFRIKA PRIZNALA SVE O AFERI SA PRIJOVIĆKINIM MUŽEM: "On je sjajan muškarac, oženjen je, a pisao mi je"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U nedavnom intervjuu za Premijeri vikend specijal, pevačica Sandra Afrika otvorila je dušu i progovorila o vestima koje su uzburkale javnost - zbližavanju sa Filipom Živojinovićem. Naglašavajući da je njihov odnos isključivo prijateljski, Sandra je istakla da je Filip i dalje u braku sa popularnom pevačicom Aleksandrom Prijović, te da njih troje neguju prijateljstvo i poštovanje jedni prema drugima.

Kada je reč o svom sopstvenom braku, Sandra je iskreno iznela svoje stavove, ističući da brak kao institucija nije nešto o čemu trenutno razmišlja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Afrika o Filipu Živojinoviću

- To je presmešno, Filip je i dalje Prijovićkin muž, mi smo prijatelji, družimo se i moram da kažem da je Prija bila sa nama. Mi se poštujemo i volimo i družimo, a o tome nismo pričali niti je to bitno, znam da bih ja poslala svog muža kod Prije. - rekla je Sandra pa dodala:

- Mislim da je najbitnije da Prija i ja znamo ko je ko i ko je šta - dodala je Sandra.

Sandra Afrika je takođe otkrila da su joj kolege pružile podršku u vezi sa medijskim spekulacijama, ističući da su joj i oženjeni kolege pružile podršku. Ova otvorenost i spremnost da podeli svoje iskustvo sa javnošću svakako su privukli pažnju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Afrika o Filipu Živojinoviću

- Afrika je tu, ja očekujem to, ne bežim, ali iskreno nisam razmišljala o ludom kamenu, meni taj papir ništa ne znači. - rekla je Sandra pa je otkrila da li su joj pisale kolege:

- Jesu, trenutno ne, ali pisali su. Pisali su i oni oženjeni, ali to nije bitno - govorila je Sandra.

Sandra je otkrila da li se kaje što nije dobila dete sa Mikišom:

- On je sjajan muškarac, iskreno to se nije desilo, da je trebalo desilo bi se. Ne znam da li bih mu sada bila kuma na svadbi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading