PRIJA I FILIP POTVRDILI NAJLEPŠE VESTI! Slavi se u domu Aleksandre Prijović - ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA!

Autor:

Zabava

19.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratila se suprugu emotivnim rečima!

PRIJA I FILIP POTVRDILI NAJLEPŠE VESTI! Slavi se u domu Aleksandre Prijović - ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA!

Foto: Vladimir Lukić

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Danas je za Aleksandra Prijović sa svojim pratiocima na Instagramu podelila divne vesti i javno čestitala rođendan svom suprugu Filipu Živojinoviću. Pevačica je objavila zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke, uz emotikon srca i emotivnu poruku.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Čestitka

 - Srećan rođendan - napisala je pevačica, a ovaj gest je oduševio fanove koji su masovno čestitali Filipu i poželeli mu sve najbolje.

Porodična podrška i ljubav na koncertu

Nedavno, na jednom od svojih koncerata, Aleksandra je pokazala svoju bliskost sa porodicom svog supruga. Prijovićka je pozdravila Filipovu majku i zajedno sa publikom pevala pesmu "Prijo, mi te volimo". Ovaj trenutak je bio emotivan kako za porodicu Živojinović, tako i za prisutnu publiku koja je imala priliku da vidi ovu toplu porodičnu podršku.

Foto: ATA Images

Prija i Filip

Godine su samo broj

Filip danas proslavlja 39. rođendan, dok će Aleksandra uskoro napuniti 29 godina. Razlika u godinama između njih dvoje nikada nije bila prepreka njihovoj ljubavi i skladnom braku. Njihova srećna veza i porodični život su primer da ljubav nema granice, a godine su samo broj.

Ovim gestom, Aleksandra je još jednom pokazala javnosti koliko joj je važna porodica i koliko ceni svaki trenutak proveden sa svojim suprugom. Fanovi su se složili da su Filip i Aleksandra pravi primer srećnog i skladnog braka, te im uputili najlepše želje za ovaj divan dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading